Roxana Vancea si-a luat copiii si a plecat de acasa. Ce a determinat-o sa faca acesta

/ / Modificat: 2023-06-22
Roxana Vancea si-a luat copiii si a plecat de acasa. Ce a determinat-o sa faca acesta

Roxana Vancea a facut recent o dezvaluire neasteptata. Cunoscuta bruneta si cei doi copii, Zian si Milan, s-au mutat la tara. Dragos Paiu, sotul ei, a ramas in tot acest timp in Bucuresti.

Roxana Vancea s-a mutat pe timpul verii cu copiii la Valcea. Cunoscuta bruneta va reveni in Capitala abia in septembrie. Antrenorul de fitness nu a putut merge cu ei deoarece are clienti in Bucuresti, insa va merge si el in vizita in weekend.

„Abia am ajuns la tara cu baietii. Nu mai plec de aici pana in septembrie. Asa ne-am propus sa stam. Este racoare si bine aici. In concediu am fost in Dubai, tocmai ce ne-am intors. Nu mai mergem nicaieri vara aceasta. Dragos nu este cu noi, el o sa vina vineri. In timpul saptamanii este la sala, are clienti si nu poate fi langa noi. Mi-am propus sa merg cu picii peste tot, aici, in Valcea. Prin parcuri, pe la Baile Govora-Olanesti si mai vedem noi”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Roxana Vancea si Dragos Paiu sunt casatoriti de trei ani si au un baietel de un an si jumatate pe nume Zian. Antrenorul de fitness mai are un baiat dintr-o casnicie anterioara pe care Roxana il considera ca pe propriul sau fiu, astfel ca l-a luat si pe el la tara.

Fosta asistenta TV a dezvaluit ca in aceasta perioada, de cand a devenit mama, a avut ajutor din partea mamei sale. Astfel s-a putut ocupa de ambii baieti, iar Milan nu s-a simtit dat la o parte cand in familie a mai venit un membru.

„Milan e un copil tare cuminte si bun. Il iubeste mult pe Zian si chiar are grija de el. E dornic sa il imbrace, sa se joace cu el. Faptul ca am primit ajutorul mamei m-a ajutat si sa ma pot ocupa in continuare de Milan, ca sa nu se simta dat la o parte. Asta am facut si toata sarcina. La cat am citit, cred ca puteam sa nasc singura (n.r rade). Sunt mai atenta la cum ma comport, pentru ca cei mici copiaza tot si vreau sa fiu un exemplu sanatos pentru ei, cam atat”, spunea Roxana Vancea.

FOTO: libertatea.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Viata de mama

Articole recomandate

Citeste si despre