Roxana Blenche este insarcinata. Prezentatoarea de la Hello Chef asteapta primul ei copil

/ / Modificat: 2022-09-30
Roxana Blenche este insarcinata. Prezentatoarea de la Hello Chef asteapta primul ei copil

Roxana Blenche a devenit cunoscuta in cadrul emisiunii Chefi la Cutite, unde a ajuns pana in faza finala a competitiei. Chiar daca nu a castigat, fosta concurenta s-a bucurat de foarte multa popularitate, iar la scurt timp dupa ce s-a incheiat show-ul, a inceput sa prezinte propria emisiune de gatit la Antena 1, Hello Chef. Blenche, asa cum ii spun prietenii, a adunat si o comunitate de fani in mediul online, iar recent a impartasit cu ei bucuria pe care o traieste de cateva luni.

Fosta concurenta de la Chefi la Cutite este insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume primul ei copil, in cateva luni. Roxana Blenche a postat pe retelele sociale o fotografie cu o ecografie si le-a marturisit celor care o urmaresc online ca urmeaza sa devina mamica. „Intr-o zi de primavara o sa cunoasteti noul membru al Familiei Bucur-Blenche. Mami zice ca sunt un Blenchisor, iar tati zice ca sunt un Bucuras. Va las pe voi sa decideti. Va pupa Bucurasul Blenchisor!”, a scris prezentatoarea de la Hello Chef, in dreptul fotografiei.

Roxana Blenche a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste viata personala, iar pana la anuntul ca este insarcinata nu a dat prea multe detalii cu privire la relatia ei. In urma cu ceva timp, intr-un interviu, Roxana Blenche vorbea pentru prima data despre partenerul ei, impreuna cu care va avea un copil. Ea a povestit ca sunt impreuna de cativa ani si ca au planuri de viitor impreuna. Inainte de a se casatori insa cu partenerul ei, Roxana Blenche a aflat ca va fi mamica.

„Suntem impreuna de 3 ani si jumatate. El lucreaza in domeniul juridic, este mult mai bine asa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiti. Noi amandoi suntem din Baia Mare, ne stiam de mai mult timp si ne-am reintalnit in Bucuresti. Este mai mare cu un an decat mine. Da, avem planuri de viitor, ne gandim la casatorie. Asta este viata omului, decurge, ne nastem, suntem copii, devenim adolescenti, devenim adulti, dupa care te casatoresti, isi doresti copii, imbatranim si parasim lumea. Asta este ciclul vietii, pe care orice om si-l doreste.”, spunea fosta concurenta de la Chefi la Cutite, in luna aprilie, potrivit Spynews.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Insarcinata Primul copil

Articole recomandate

Citeste si despre