Rona Hartner s-a vindecat de cancer, a doua oara! „Dumnezeu e mare! In nici macar o luna a facut sa dispara toate metastazele”

/ / Modificat: 2023-10-08
Rona Hartner s-a vindecat de cancer, a doua oara! „Dumnezeu e mare! In nici macar o luna a facut sa dispara toate metastazele”

Rona Hartner a castigat, din nou, lupta cu cancerul! Artista in varsta de 50 de ani, care fusese vara aceasta diagnosticata cu cancer la plamani si la creier, a scapat de toate metastezele si se simte de parca a renascut. Rona Hartner a mai avut cancer in 2019, la ficat si colon.

„Sunt bine. Mi-am revenit. Dumnezeu e mare. A facut un miracol in viata mea. Mi-a facut… in nici macar o luna, sa dispara toate metastazele, tot cancerul, tot. A dat cu ele de pamant! A fost razboiul Lui, nu al meu. Nu am avut sentimentul ca a trebuit sa ma lupt cu cineva. Am stat cuminte si am asteptat. Si asa a fost…”, a declarat Rona Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner a dezvaluit ca s-a tratat la un spital de stat din Franta si ca o mutatie a cancerului de care a suferit a fost cheia salvarii ei.

„Medicii au gasit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare ca Dumnezeu a vrut sa n-am niciun efect secundar, ba dimpotriva, sa imi faca un miracol si sa ma vindec in doua saptamani.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru si dupa asta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei ca exista si stadiul cinci, dar cand ai deja metastaze in corp e patru si nu mai pot sa faca ei niciun fel de operatie.

Si sunt greu de gasit si medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdictie la toate medicamentele clasice si au gasit unul foarte special si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit", a spus Rona, potrivit fanatik.ro.

„Mai iau niste pastile de securitate. Trebuia sa se opreasca tratamentul dupa o luna, dar au zis sa mai prelungeasca tratamentul cu inca o luna. In mod normal trebuia sa iau tratamentul intre 6 luni si 2 ani, dar cand au vazut ce bine merge dupa doua saptamani au zis sa mai prelungeasca, totusi, cu o luna si jumate, sa fie in total doua luni, ca sa fie siguri.

Pe urma, o sa am un mic politist in corpul meu, care o sa incerce sa dea la cap oricarui cancer care poate sa mai apara. Eu m-am trezit intr-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare si au zis doctorii sa lase un mic politist in corp. O sa am o pastila, ceva, de luat toata viata", a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner, despre momentul cand si-a anuntat fiica ca e bolnava

Rona Hartner are o fiica de 15 ani, pe nume Rita Suleyma. Fata s-a nascut in Franta, acolo unde si locuieste, si este rodul iubirii Ronei Hartner cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Adolescenta si-a insotit mama la analize si a avut un soc cand medicul i-a recomandat actritei sa-si faca testamentul.

„Fata mea locuieste la mine. Fata mea este fata mea. In primul rand, a fost socul oribil, atunci cand a aflat. Era cu mine la consultatie si chiar mi-a spus doctorul: «Duceti-va cu fiica dumneavoastra, sa va faceti testamentul». A fost un soc groaznic, dar nu mi-a aratat ca plange. S-a dus in camera ei sa planga, ca sa nu ma dezamageasca, dar eu i-am spus foarte clar ca „Mami, daca muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine si as fi plecat chiar trista”, a marturisit Rona Hartner, la Antena Stars.

„Noi am plans impreuna si i-am permis sa planga, pentru ca nu e ok sa tina in ea atat de mult. Mi-e aproape, ma ajuta. Eu i-am spus ca vara asta vacanta nu avem, ca nu am ajuns la plaja si stau la 5 minute distanta de plaja si i-am spus sa iasa cu prietenii, sa se distreze, iar eu stau acasa, sa dorm cate 20 de ore. Asta e situatia”, a mai spus artista, la Antena Stars.

  • Surse: viva.ro, fanatik.ro, antena3.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boli Rona Hartner

Articole recomandate

Citeste si despre