Ramona Badescu, imagini in premiera cu baietelul sau: "Fiul meu e bucatica rupta din tatal lui"

/ / Modificat: 2021-01-25
Ramona Badescu, imagini in premiera cu baietelul sau:

Ramona Badescu a devenit mamica pentru prima oara la varsta de 50 de ani. Si-a dorit enorm acest copil, iar viata ei s-a schimbat radical de cand a aparut micutul Ignazio, acum in varsta de 1 an si 4 luni.

Intr-un interviu exclusiv pentru Click.ro, Ramona Badescu a facut dezvaluiri despre fiul sau si a aratat in premiera imagini cu acesta. Vedeta, stabilita de 30 de ani in Italia, a trecut prin momente foarte grele in ultimele luni ale anului 2020: tatal sau s-a stins in urma infectiei cu coronavirus, la varsta de 89 de ani. 

Ramona sufera inca din cauza acestei pierderi, insa este puternica pentru fiul sau. Ignazio nu a fost inca botezat, din cauza restrictiilor impuse de pandemie. 

"Inca nu am facut botezul! Nu am reusit din cauza situatiei in care ne aflam sa facem un botez asa cum mi-as fi dorit sa il facem, cu traditia de familie a tatalui sau, dar sper ca in primavara aceasta sa ne iasa si sa reusim sa sarbatorim cu toate persoanele pe care ni le dorim alaturi", a marturisit Ramona. 

Despre rolul de mama Ramona vorbeste cu multa dragoste si mandrie si spune ca fiul este "bucatica rupta din tatal lui"

"Ignazio creste, are un an si patru luni acum, spune “mama” si ma topeste! Imi dau seama ca este o implinire fantastica sa fii mama, e o menire, dar e si un sacrificiu care merita! Eu pe mama mea am iubit-o mereu, dar acum cu atat mai mult imi dau seama ce inseamna sa fii mama. Ma gandesc si la parinti, si la datoria lor, ca ne-au crescut. Ma gandesc ca multi copii uita de parinti si de sacrificiile pe care ei le-au facut pentru ei si nu mi-as dori sa i se intample asa si lui Ignazio.Ignazio este foarte pedant, dar foarte ambitios, este exact asa cum este zodia lui de Fecioara. Incerc sa vorbesc cu el si in italiana, dar si in limba romana, in engleza.

ramona badescu copil

Nu l-am dus inca la cresa, dar intentionez sa o fac, chiar daca o sa ne fie greu sa ne despartim unul de altul. Sper ca peste 2-3 luni sa poata merge la cresa. Il vad atunci cand mergem in parc ca isi doreste sa socializeze cu ceilalti copii, dar nu vreau sa risc inca, mai asteptam 2-3 luni, poate mai trece putin pandemia si ne mai linistim. Fiul meu e bucatica rupta din tatal lui. De la mine a luat rotunjimea fetei, dar ochii, fruntea si structura corpului sunt de la tatal lui. Atunci cand il tin in brate, am impresia ca il tin in brate pe tatal lui cand era bebelus. Ignazio ma tine in forma, nu mai merg la sala, fac sport cu el in parc cand il plimb cu caruciorul si cand iesim la plimbare", a marturisit Ramona Badescu, pentru click.ro. 

Interviul integral pe click.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre