Ramona Badescu, despre viata de mama la 50 de ani: "Imi pare rau ca Dumnezeu mi l-a dat acum, mai tarziu"

/ / Modificat: 2020-06-17
Ramona Badescu, despre viata de mama la 50 de ani:

Ramona Badescu traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. Anul trecut, ea a devenit pentru prima data mama, la varsta de 50 de ani. 

Ea a vorbit despre faptul ca multe persoane au judecat-o pentru ca a decis sa aduca pe lume un copil la aceasta varsta. Unii au considerta asta drept un act de egoism din partea artistei.

"A deveni mama este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie fata de Dumnezeu si fata de tine insati, nu este o forma de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci cand te gandesti numai la tine si cand iti traiesti viata intr-un mod in care iti faci toate placerile. De cand am devenit mama, orice dorinta a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorinta copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, si lucrul asta ma face si mai fericita si mandra. Ca s-a intamplat la 50 de ani, da, imi pare rau ca Dumnezeu mi l-a dat acum, mai tarziu, dar are El planurile lui. Sunt convinsa ca, asa cum imi doream eu de la inceput, privindu-i pe parintii mei si valorile familiei, acum am avut alaturi de mine barbatul pe care il iubesc si care ma iubeste, pe care il respect si care ma respecta, acum a fost cel mai potrivit moment. Asa a fost sa fie si, oricum, eu nu ma las, ma ingrijesc, ma mentin in forma, astfel incat fiul meu sa fie mandru de mama lui," a spus Ramona Badescu intr-un interviu pentru revista VIVA!

Ramona Badescu: "Mi-as dori o fetita, este visul vietii mele!"

Dar Ramana Badescu nu tine cont de parerile celor din jur. Ba mai mult, ea a marturisit ca mai are curaj sa mai faca inca un copil, pentru ca isi doreste foarte mult o fetita.

"Daca Dumnezeu mi-l da, de ce nu? Abia m-am obisnuit si imi place! Numai ca cine stie daca o mai fi, tare mi-as dori o fetita, este visul vietii mele! Am si numele ei: Anita!," a dezvaluit artista.

Ramona Badescu: "Fiul meu nu va trebui niciodata sa uite ca pe jumatate este roman"

Ramona Badescu ii lipseste un singur lucru. Si-ar fi dorit foarte mult sa-i aiba alaturi pe parintii sai aflati in Romania. Dar isi alina dorul de ei cu fiul sau.

"Zi dupa zi, el imi umple sufletul de emotie si de zambete si eu ii spun "pui mic, puiutul meu" si ii cant "Ciobanas cu 300 de oi," pentru ca fiul meu nu va trebui niciodata sa uite ca pe jumatate este roman. Mi-as dori sa iubeasca si sa cunoasca tara mea, asa cum o iubesc eu!," a marturisit Ramona Badescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ramona badescu Fiu ramona badescu

Articole recomandate

Citeste si despre