Printul Harry, avertisment pentru cei care indraznesc sa-i fotografieze sotia si pe fiul lor

/ / Modificat: 2019-05-21
Printul Harry, avertisment pentru cei care indraznesc sa-i fotografieze sotia si pe fiul lor

Ducii de Sussex nu au petrecut prea mult timp cu fiul lor Archie in casa proaspat renovata din Cotswold. Iar motivul a fost dezvaluit.

Acestia nu sunt dispusi sa renunte la intimitatea lor si nici sa-si expuna baietelul, iar printul Harry a transmis deja primul avertisment.

El a dat in judecata Splash News si Picture Agency pentru ca au fotografiat proprietatea familiei din Oxfordshire. Imaginille au fost realizate din avion si prezentau camera de zi, salonul de luat masa si dormitorul, potrivit Fox News.

Avocatii lui Harry au spus ca acest lucru a insemnat incalcarea intimitatii ducilor, care nu se mai simteau in siguranta in casa lor.

"Proprietatea a fost aleasa de ducii de Sussex pentru ca oferea intimitate, fiind amplasata intr-o zona izolata, inconjurata de o ferma privata, departe de zonele in care fotografii au acces", a precizat Gerrard Tyrrell, avocatul lui Harry.

Cum s-au facut fotografiile

"Elicopterul a zburat la o altitudine joasa, ceea ce i-a permis fotografului Splash sa ia imagini din camera de zi, din zona de dinning si chiar din dormitor. Distribuirea si publicarea fotografiilor a subminat grav securitatea ducilor, in masura in care nu mai pot trai pe proprietate", a explicat avocatul.

Ducele si Ducesa de Sussex au parasit locuinta din Oxfordshire in martie, dupa publicarea fotografiilor, insa acesta este locul in care obisnuiau sa isi petreaca fiecare weekend.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul harry Meghan markle printul harry

Articole recomandate

Citeste si despre