Prima imagine cu fetita lui Augustin Viziru: "Imi creste inima cand o vad"

/ / Modificat: 2020-06-29
Prima imagine cu fetita lui Augustin Viziru:

Actorul Augustin Viziru a devenit tatic pentru prima oara in urma cu o saptamana. De curand, el a publicat pe contul sau de socializare si prima imagine cu micuta lui. 

In cadrul unui interviu pentru emisiunea "Vorbeste lumea", Augustin Viziru a povestit cum s-a transformat viata sa de cand a devenit tatic, dar a dat detalii si despre mamica fetitei sale. 

„E greu si pentru ea. Nu e usor. Imi creste inima cand o vad. Vad cata daruire are. La un moment dat i-am zis: ‘Cheam-o pe mama ta sa te ajute. Si a zis nu, nu.

augustin viziru

E foarte atenta si isi doreste foarte mult sa fie alaturi de copil. Noroc. Nu stiu de ce am parte de norocul asta in viata. De fapt stiu de ce, ca-s baiat bun. Eu imi doresc sa-i ofer absolut tot ce imi sta mie in putinta ca ea sa se concentreze strict pe cresterea copilului. In rest sa nu trebuiasca sa faca nimic. Am inceput sa dau cu mopul prin casa. Sa fac curatenie”, a spus actorul La Vorbeste lumea.

augustin viziru

S-a mutat din Bucuresti 

Augustin Viziru s-a mutat din Bucuresti, tocmai pentru ca isi doreste ca fiica sa sa creasca intr-un mediu curat si sa o poata scoate afara, la aer curat. 

"Numai aseara a fost mai agitata. A durut-o burtica. in rest se odihneste. Mananca, doarme. O scoatem afara. Momentan, provizoriu, nu stam in Bucuresti, pentru ca am vrut sa o scoatem la aer curat si acolo este inconjurata de padure si este totul perfect. E oxigen si are nevoie in primele saptamani. Dupa o sa ne mutam impreuna acasa, ca sa ne ajute mama”, a mai adaugat el.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre