Prima fotografie cu fetita Andreei Balan, Clara Maria

/ / Modificat: 2019-08-01
Prima fotografie cu fetita Andreei Balan, Clara Maria

In urma cu aproape cinci luni, Andreea Balan a primit o noua sansa la viata. Vedeta a facut stop cardio-respirator in timpul celei de-a doua nasteri, cand a adus-o pe lume pe fetita sa, Clara Maria.

fetita-andreea

Foto: Viva.ro

"Am trecut printr-o cumpana foarte grea, neasteptata, nimic nu a prevazut incidentul care s-a intamplat. Mi s-a oprit inima aproape un minut. Am fost resuscitata, readusa la viata, practic. Eu nu am constientizat ceea ce mi s-a intamplat decat destul de tarziu, cand am ajuns acasa. Asta pentru ca, atunci cand m-am trezit, la Terapie Intensiva, dupa cele doua zile in care am fost inconstienta, si mi s-a povestit ceea ce mi s-a intamplat, eu nu am realizat.

andreea-balan

Am tinut minte doar ca am intrat in sala de operatii, am fost anesteziata partial, de la jumatate in jos, si apoi deodata m-am trezit dupa doua zile si mi s-a povestit ca mi s-a oprit inima, ca am trecut printr-un incident grav, ca lichidul in care a stat fatul a ajuns in sange si, implicit, la plamani, si de aceea s-a produs stopul cardio-respirator. In acel moment, mi s-a dat si vestea ca nu mai pot sa fac copii. Eram atat de sedata, incat nu am realizat foarte tare ce s-a intamplat. Si nici in zilele urmatoare," a spus Andreea Balan intr-un interviu exclusiv pentru VIVA!

Cantareata a ramas marcata da gandul ca fiicele sale ar fi putut sa creasca fara mama. De aceea ii multumeste lui Dumnezeu pentru sansa pe care a primit-o.

"Ma bucur ca am avut o a doua sansa, ca fetele mele nu au ramas fara mama. Cel mai dureros gand pentru mine acesta a fost - mi-am imaginat cum ar fi trait Clara si Ella fara mama. Si in prezent, daca ma gandesc la acest lucru, imi vine sa plang. Ma gandesc la suferinta pe care ele ar fi avut-o daca n-as mai fi trait."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre