Povestea dramatica a Cristinei Batlan de la „Imperiul Leilor”. Fiul ei s-a nascut la 5 luni si jumatate, iar tatal ei a fost diagnosticat cu cancer

/ / Modificat: 2023-09-27
Povestea dramatica a Cristinei Batlan de la „Imperiul Leilor”. Fiul ei s-a nascut la 5 luni si jumatate, iar tatal ei a fost diagnosticat cu cancer

Cristina Batlan a devenit cunoscuta publicului larg datorita emisiunii „Imperiul Leilor”, unde participa in calitate de jurat si investitor. A intrat in lumea afacerilor la doar 19 ani, cand a renuntat la Facultatea de Drept pentru a dezvolta o afacere cu materiale textile, alaturi de sotul ei de la acea vreme, Roberto Batlan. Ulterior, ea a pus bazele grupului Musette, care si in ziua de azi este un nume important in industria romaneasca de incaltaminte si marochinarie.

Insa dincolo de cariera de succes, Cristina Batlan este si mama. Are un baiat de 19 ani pe nume Adrian, care are deja propria afacere. Jurata de la „Imperiul Leilor” este mandra de fiul ei, caruia la nastere medicii nu ii dadeau sanse de supravietuire.

cristina batlan si fiul ei, adrian

Cristina Batlan si fiul ei, Adrian | Foto: Instagram

Fiul Cristinei Batlan s-a nascut la 5 luni si jumatate, iar medicii nu-i dadeau nicio sansa de supravietuire

Fondatoarea Musette a vorbit, in urma cu ceva timp, despre momentele cumplite prin care a trecut cand si-a adus pe lume fiul. Ea a nascut prematur, la 5 luni si jumatate, iar bebelusul cantarea doar 815 grame. Medicii erau convinsi ca cel mic nu va supravietui si voiau sa il arunce la gunoi, a marturisit Cristina. Tatal copilului s-a rugat de medici sa il bage pe copil in incubator si sa ii ofere o sansa la viata.

„Roberto, in momentul in care Adi s-a nascut, a spus ca acest copil daca are gena mea si a ta, nu are cum sa moara, el traieste. Medicii au spus ca nu are nicio sansa. Au vrut sa-l arunce la gunoi, nu voiau sa-l bage in incubator, pe externarea din spital scria avort. Si Roberto i-a rugat sa bage copilul in incubator (...) Copilul a fost declarat viu dupa trei zile, pentru ca sansa lui era infima, nu exista. Eu nu l-am vazut in primele trei zile, l-am vazut abia dupa trei zile. Am vazut un copil care radea. I-am cerut surorii mele sa-mi faca haine pentru Adi, i-am spus sa se duca sa ia un costum si sa il taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se parea superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el si nu intelege cum il vedeam superb”, a marturisit Cristina Batlan in podcastul „Acasa la Maruta”.

Ea a mai povestit ca fiul ei nici nu apucase sa vada bine lumina zilei, ca a avut nevoie de o operatie la ochi.

„L-am operat la ochi la minus trei saptamani. Adica inainte de termenul la care trebuia sa se nasca. Inainte de operatie am contactat peste 90 de doctori. Din pacate cei mai buni doctori fie nu erau in Romania, fie nu aveau aparatura necesara. Pana la urma, am gasit un medic in Romania, care l-a operat si a facut o treaba extraordinara. Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect si din punct de vedere locomotor si din punct de vedere cerebral. Este un invigator”, a dezvaluit Cristina Batlan.

In prezent, Adrian are 19 ani si asemenea celebrei lui mame, a pus pe picioare propria afacere.

„Urmeaza sa plece la studii in Londra. A ales o facultate care i-a permis sa fie online pentru ca si-a inceput afacerea lui. Are o afacere de consierge - un club de membri care se adreseaza oamenilor sositi in Romania, expatiilor straini, care isi deschid o companie in tara noastra si au nevoie de suport pentru ca nu cunosc absolut nimic in Bucuresti. E foarte implicat in ceea ce face”, a dezvaluit jurata de la „Imperiul Leilor”, intr-un interviu pentru Click.

Acum 4 ani, tatal Cristinei Batlan a fost diagnosticat cu cancer

Din pacate, sirul suferintelor nu s-a oprit pentru Cristina Batlan. Recent ea a dezvaluit ca, in urma cu 4 ani, tatal ei fusese diagnosticat cu cancer. Acesta ajunsese la spital cu speticemie si a fost in coma indusa timp de 2 luni.

„Tatal meu a avut septicemie si a fost pe patul de moarte. Acum patru ani a fost diagnosticat cu cancer de colon. A fost operat, toate bune si frumoase, dupa care a facut septicemie a fost in coma indusa timp de doua luni. Am reusit sa il transferam la Viena si sa il facem bine. La intoarcere nu am mai avut nevoie de avion-salvare. Noi ne-am dus cu avion de joasa inaltime si a zburat in ATI, si s-a intors pe scaun de pasageri. Cele doua luni au fost groaznice. Eram in contact cu toti medicii care il ingrijeau. Dupa atata timp de stat in ATI, nu am crezut ca se mai poate intampla ceva bun cu el. De dimineata pana seara eram cu el acolo. In momentul in care l-am tinut de mana si am vazut ca misca mana... Acum doua luni a fost si sora lui depistata cu cancer la colon, doar ca in trei saptamani a fost operata si inapoi acasa fara nici o problema. Si asta pentru ca am stiut ce avem de facut”, a marturisit Cristina Batlan.

  • Surse: click.ro, viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poveste de viata Vedete copii Mama si fiu

Articole recomandate

Citeste si despre