Pepe, acuzat de violenta in familie. Sotia lui a cerut ordin de protectie

/ / Modificat: 2020-11-22
Pepe, acuzat de violenta in familie. Sotia lui a cerut ordin de protectie

Cantaretul Pepe a anuntat public, in urma cu cateva saptamani, divortul de Raluca Pastrama. Artistul a povestit pe canalul sau de YouTube ca Raluca este cea care isi doreste despartirea, iar separarea se va face pe cale amiabila. Cu toate acestea, apar noi dezvaluiri despre relatia pe care au avut-o cei doi soti in ultima perioada.

Raluca Pastrama ar fi cerut ordin de protectie dupa ce Pepe ar fi agresat-o fizic intr-un spatiu public. Cantaretul s-ar fi ales cu dosar penal pentru violenta in familie. 

„I-a dat in plina strada, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit intreg circul. Cel mai probabil era baut. A fost foarte, foarte violent. Initial, Raluca i-a raspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru Playtech.ro.

Motivul ar fi fost gelozia lui Pepe, care ar banui ca Raluca are deja o alta relatie. Imediat dupa ce a fost batuta de sotul sau, Raluca ar fi mers direct la Institutul National de Medicina Legala pentru eliberarea unui certificat medico-legal si a depus si o plangere impotriva artistului pentru loviri si alte violente. 

Scena violenta s-ar fi petrecut in fata copiilor

Scenele violente intre cei doi soti s-ar fi petrecut chiar in fata celor doua fetite pe care le au impreuna. Din acest motiv, Raluca si-ar fi contactat avocatii si este hotarata sa obtina custodia exclusiva a celor doua fetite, noteaza cancan.ro. 

Agentii de la sectia 7 de Politie din Capitala, unde Raluca a facut plangere, au deschis și un dosar penal pentru infractiunea de violenta domestica pe numele lui Pepe, pe numele real Ionut Pascu.

„La data de 19.11.2020, Directia Generala de Politie a Municipiului București – Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre o femeie cu privire la faptul ca in cursul zilei a fost agresata fizic de catre sotul sau. A fost emis ordin de protectie provizoriu.Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarșirii infractiunii de violenta in familie”, se arata in comunicatul Politiei, noteaza spynews.ro.

Si Oana Zavoranu l-a acuzat de violenta 

Dupa divortul de Pepe, Oana Zavoranu a marturisit ca primea corectii fizice de la Pepe, insa nu a dezvaluit nimic pe parcursul casnieciei deoarece ii era teama sa se afle astfel de lucruri din viata sa. "Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru ca m-a batut. Eu am fost lovita de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement cand este beat'', a povestit Oana Zavoranu in trecut. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre