Pavel Bartos, marturisiri emotionante despre sotia sa: "A facut ín asa fel incat fetele sa nu sufere"

/ / Modificat: 2021-05-15
Pavel Bartos, marturisiri emotionante despre sotia sa:

Sa fii artist si tata este dificil. In viata, este greu sa ai tot ceea ce iti doresti, mai ales atunci cand devii parinte. Pavel Bartos, unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV, a facut recent dezvaluiri dureroase despre ce a insemnat sacrificiul celebritatii si cum l-a sprijinit sotia sa. 

Prezentatorul TV are un respect urias pentru sotia sa, care l-a facut tata de trei ori. Spune ca "Anca s-a sacrificat" pentru binele familiei, dar si pentru ca el sa isi indeplineasca visul de a fi actor. 

„Cea mai mare calitate a mea este soția. Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă”, a mărturisit Pavel Bartoș, într-un interviu pentu VIVA!.

„A avut grijă ca fetele să nu sufere”

Pavel Bartos recunoaste ca sotia lui a avut mare grija de cele trei fete pe care le au impreuna. Actorul si-a amintit ca Anca si fetele au trebuit sa stea fara el perioade lungi in momentele in care era implicat in diverse proiecte si trebuia sa filmeze pentru seriale. Pavel a povestit ca în perioada în care juca în seriale, pleca de acasă la șase dimineața si ajungea la șapte și jumătate în Buftea și să aibă timp de pregătire 30 de minute înainte de începerea filmărilor. Apoi, a doua parte a zilei era rezervată repetițiilor și spectacolelor la teatru. 

„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat. Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a adăugat Pavel Bartos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre