Pavel Bartos, despre viata lui Smiley de tatic: "Abia acum, viata lui are sens"

/ / Modificat: 2022-07-03
Pavel Bartos, despre viata lui Smiley de tatic:

Pavel Bartos este un tatic implinit. Acesta are 3 fete de care este tare mandru.

Bartos si Smiley sunt foarte buni prieteni, iar Bartos se bucura alaturi de acesta de etapele prin care trece alaturi de micuta Josephine.

Smiley a devenit tatic in 2021. Acesta are o fiica impreuna cu Gina Pistol. De atunci viata acestuia s-a schimbat radical. Pavel Bartos a vorbit pentru prima data despre schimbarile prin care trece Smiley de cand a devenit tatic. Bartos a devaluit cu aceasta ocazie ca Smiley ii arata tot mai des poze cu micuta Josephine.

“Ne stim de atatia ani si lucram de atatia ani impreuna, dar este primul an in care si el este tatic. El e foarte entuziast, se vede ca e la inceput in cariera asta de tatic, si mereu imi arata ce a mai facut Josephine, cat a mai crescut, cum mai arata. Imi este atat de drag.”, a povestit Pavel Bartos, pentru ego.ro.

Bartos nu isi mai doreste un copil

Pavel Bartos a declarat ca nu isi mai deoreste un copil. Acesta aa petrecut insa mult timp alaturi de Smiley si se bucura alaturi de el de fiecare etapa din viata micutei Josephine.

“Nu mi se face dor de un bebelus cand il vad cat este de entuziasmat. Am bebelusul lui Smiley, imi ajunge. E bine asa cum e.

Eu cumva am trecut deja prin toate aceste lucruri si ma uit la el cum se bucura. Ii spun mereu ca o sa vada cum este la al doilea copil, apoi la al treilea. Chiar ma bucur enorm pentru el. Cred ca abia acum, viata lui are sens. I-am si zis.”, a adaugat Pavel Bartos, pentru sursa amintita.

FOTO: libertatea.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata de parinte Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre