Parintii Iuliei Albu nu au mai vorbit cu ea dupa casatoria cu Mihai Albu. In ce relatii sunt acum cu fiica lor

/ / Modificat: 2024-07-05
Parintii Iuliei Albu nu au mai vorbit cu ea dupa casatoria cu Mihai Albu. In ce relatii sunt acum cu fiica lor

 

Iulia si Mihai Albu au fost casatoriti timp de 9 ani, divortand in 2019, si au impreuna o fiica, pe nume Mikaela. Relatia lor a fost tensionata de la inceput, deoarece parintii Iuliei nu au fost de acord cu aceasta casatorie si au rupt legatura cu ea, refuzand sa ii mai vorbeasca. 

Recent, Iulia Albu a dezvaluit ca situatia a luat o intorsatura neasteptata, aducand schimbari surprinzatoare in ceea ce priveste relatia cu parintii ei.

„Relatia cu parintii mei s-a rupt dupa ce m-am casatorit cu Albu. Am plans din cauza lor, la America Express, in momentul in care am primit scrisoare doar de la sora mea si de la parintii lui Mike. Am si spus atunci ca-mi pare rau ca ai mei nu m-au iubit. Acum insa lucrurile au intrat pe fagasul normal.

Relatia cu parintii mei este in acest moment una foarte buna. Ne-am apropiat din nou, iar lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie. Mikaela petrece in fiecare saptamana cateva zile cu ei, ceea ce imi umple inima de bucurie. Parintii mei s-au implicat in ultima perioada foarte mult. Familia este totul”, a dezvaluit Iulia Albu pentru Cancan.

 

 

Taguri Parinte Casatorie

Articole recomandate

Citeste si despre