Octavia Geamanu a ramas fara auz total, dupa ce s-a intors din vacanta din Grecia: "Dureri crunte, sangerari in ureche"

/ / Modificat: 2023-07-04
Octavia Geamanu a ramas fara auz total, dupa ce s-a intors din vacanta din Grecia:

Octavia Geamanu a povestit de curand, pe retelele de socializare, ca s-a confruntat cu o problema de sanatate, dupa ce s-a intors din vacanta din Grecia. Vedeta a marturisit a ramas fara auz temporar din cauza unei otite netratate la timp. 

A crezut initial ca se confrunta cu o raceala si s-a tratat acasa, dar pentru ca starea ei nu se imbunatatea a mers direct la spital, unde a aflat ca are timpanul perforat la urechea dreapta. Acum, este in proces de recuperare si urmeaza un tratament cu antibotic. 

„Ultimele doua saptamani au fost crunte pentru mine. Am prins o otita din zbor (eu credeam ca am alergie, apoi ca am racit – de unde si-un tratament aiurea de capul meu cu Nurofen) care m-a adus in stadiul (rapid) de a avea timpan fisurat, dureri crunte, sangerari in ureche si lipsa auzului total la urechea dreapta. Inca nu aud total cu dreapta, dar am incredere ca voi fi bine curand dupa cate antibiotice, sprayuri si medicamente am luat. Azi am fost la control si daca tot eram cu doamna doctor, gandindu-ma ca e ceva ce poate fi grav, de care nu-ti dai seama imediat, am rugat-o sa spuna cum poate fi evitata otita. Credeti-ma, e ceva serios! Si dureros.”

Medicul care a tratat-o pe Octavia Geamanu a facut cateva recomandari pentru cei care se confrunta cu aceasta afectiune. 

„Este foarte important ca nasul sa fie desfundat. Nu rezolvati problema doar tragandu-va nasul. Otita nu trece repede, in doua-trei zile. Aceste secretii trebuie suflate de o mie de ori pe zi. Trebuie neaparat sa suflati nasul ca sa scoateti mizeria. Dupa aceea trebuie pusa apa de mare in nas care sa fluidizeze secretiile. Trebuie, totodata, sa urmati si un tratament medicamentos”, a precizat medicul ORL-ist.

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre