Oana Roman va preda la scoala unde invata fiica sa. Ce vor invata elevii de la ea

/ / Modificat: 2023-09-01
Oana Roman va preda la scoala unde invata fiica sa. Ce vor invata elevii de la ea

In urma cu ceva timp, Oana Roman anunta ca a decis sa isi retraga fiica de la scoala de stat unde a invatat pana anul trecut si sa o inscrie la o alta scoala, de data aceasta una privata. Fiica lui Petre Roman se va implica activ la noua scoala a fiicei sale si va fi profesoara acolo. Cu putin timp inainte de inceperea anului scolar, Oana a anuntat ca va fi la catedra la scoala fiicei sale. Vedeta a vrut ca oamenii sa afle de la ea si a dezvaluit si ce cursuri va preda.

Oana Roman ii va invata pe elevi cum sa se poarte in societate si va preda cursuri de bune maniere si eticheta. Scoala este una privata si se afla in cartierul Pipera, fiind foarte aproape de casa Oanei.

 "Am mutat-o la o scoala privata care se afla aici, foarte aproape in Pipera si imi este si mie mai aproape de casa. Cu aceasta ocazie am hotarat cu directoarea care are aceasta scoala ca ar fi interesant sa aduc si eu un aport si acest aport al meu va fi ca voi tine niste cursuri de bune maniere, protocol si eticheta copiilor de acolo, in cadrul unei activitati extracurriculare.

Le voi explica ce inseamna politetea, cum trebuie sa te comporti in societate, despre cum pui o masa, cum te comporti cand te duci in vizita", a declarat Oana Roman, la Star Magazin.

De ce si-a retras Oana Roman fiica de la scoala de stat

Desi era multumita de scoala unde a invatat Isabela inca din clasa pregatitoare, vara aceasta, Oana Roman a luat decizia sa o mute pe micuta la o scoala privata. Ea a explicat, pe retelele de socializare, ca desi era incantata atat de scoala cat si de invatatoare, scoala era una foarte cautata si numarul de copii inscrisi era foarte mare.

Din acest motiv, directorul institutiei a decis sa instaleze containere in curte, in care sa functioneze clase suplimentare, pentru a face fata cererii de elevi. Oana Roman nu a fost de acord ca fiica ei sa invete intr-un container, asa ca a mutat-o la scoala privata din Pipera, unde va incepe cursurile din toamna.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman

Articole recomandate

Citeste si despre