Oana Roman o da in judecata pe Oana Zavoranu dupa ce i-a umilita fetita pe retelele de socializare

/ / Modificat: 2020-11-19
Oana Roman o da in judecata pe Oana Zavoranu dupa ce i-a umilita fetita pe retelele de socializare

Oana Roman si Oana Zavoranu sunt protagonistele unui scandal urias. Oana Zavoranu i-a adresat cuvinte dure fetitei Oanei Roman pe o retea de socializare. 

Conflictul intre cele doua vedete a pornit dupa ce Oana Zavoranu a umilit-o pe Isabela intr-un InstaStory: "Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culca-te mai fetita... las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei". 

Oana Roman vrea sa o dea in judecata 

Oana Roman nu a putut accepta ca fiica ei sa fie implicata in astfel de scandaluri si a cerut ajutorul urmaritorilor pe un grup de socializare pentru a face rost de un avocat bun. 

”Dragilor, azi o exceptie cu acordul adminilor. Va rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plangere si orice alta cale legala exista pentru a trage la raspundere o persoana care a furat poza cu copilul meu, fara acordul meu, si a denigrat acest copil public pe retelele sociale. Atata timp cat atacurile au fost la adresa mea nu am reactionat pentru a intra in conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu si al oricarui copil este de neacceptat pentru oricine.Cred ca nu exista precedent in lume ca cineva sa atace public un copil minor.

Vreau sa stiu daca exista cale legala de a atrage raspunderea penala cat si civila pentru asa ceva. Am nevoie de un avocat bun si hotarat, care sa ma ajute in acest demers. Va multumesc. De azi dimineata nu mai sunt om si numai un parinte sau un om cu minim de umanitate poate intelege ce inseamna sa-ti fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman, citeaza playtech.ro.

Oana Zavoranu a revenit cu un InstaStory in care admite ca nu este in regula sa-si dea cu parerea despre copii, insa spune ca isi asuma tot ce scrie pe Instagram.

Mai mult, actrita a mers mai departe si a spus ca ar da o lege ce vizeaza procreerea.Vedeta sustine ca nu le intelege pe mamele din online care isi expun copiii si care fac bani din aceasta expunere.

Sursa foto: cancan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre