Oana Roman, momente de panica maxima: "Iza pur si simplu s-a prabusit la pamant"

/ / Modificat: 2020-09-02
Oana Roman, momente de panica maxima:

Oana Roman a povestit pe pagina sa de Instagram ca a trecut prin momente de panica maxima dupa ce fiica ei, Izabela, s-a prabusit la pamant dupa ce a inghitit heliu.

 

"Iza a desfacut un balon si a inghitit heliu si a ametit atat de tare incat pur si simplu s-a prabusit la pamant. Abia am reusit sa o prind ca sa nu dea cu capul de ceva. Asa ca nu lasati copiii sa inghita heliu, pentru ca le creaza o ameteala foarte puternica”, a completat aceasta. O neatentie de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Oana Roman a povestit aceasta intamplare pentru a atrage atentia parintilor sa nu ii lase pe micuti sa inghita heliu, fiind o substanta care le creeaza ameteli puternice.

De altfel, Oana Roman nu este ocolita de astfel de probleme. Izabela a speriat-o si inainte de sarbatorile de iarna din 2019. Aproape de Revelion, vedeta a fost nevoita sa se interneze in spital cu fiica ei, intrucat micuta avea febra mare, care nu scadea cu ajutorul niciunui medicament.

„Vacanta noastra de iarna nu a mai inceput. Isa a facut febra 40 si nu a cedat la nici un medicament . Ne am intors la Bucuresti, desi ajunsesem la munte, si ne-am internat la pentru tratament si analize. Doriti-va sanatate! Atat!”, a scris Oana atunci pe Instagram.

Sursa: https://playtech.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre