Oana Roman, mesaj dur pentru Marius Elisei in prima zi de scoala: "A durut-o"

/ / Modificat: 2023-09-12
Oana Roman, mesaj dur pentru Marius Elisei in prima zi de scoala:

Oana Roman este foarte suparata pe fostul sau sot, Marius Elisei. Acesta a ales sa nu o insoteasca pe fiica lui in prima zi de scoala, iar Oana i-a transmis un mesaj dur prin intermediul retelelor de socializare. 

Isa este acum in clasa a treia, insa a mers la scoala insotita doar de mama ei, caci Marius Elisei a avut alte prioritati, dupa cum sustine Oana Roman. Acest lucru a durut-o pe micuta, care si-ar fi dorit ca ambii parinti sa ii fie alaturi in aceasta zi importanta. 

„Azi Isa a inceput clasa a 3-a. Un nou inceput intr-o noua scoala unde stiu ca ea va evolua frumos. Am pasit cu incredere pe acest drum. Stiu ca pentru ea va fi un pic greu pana se va acomoda cu noii colegi, o noua invatatoare si un sistem educational diferit. Dar va fi o evolutie pentru ea si rezultatele se vor vedea curand.

Azi am fost doar noi doua si stiu ca a durut -o faptul ca tatal ei a ales sa nu vina sa fie alaturi de ea in acest nou inceput, dar Isa este puternica si desteapta si buna si Dumnezeu o vegheaza la fiecare pas”, a scris ea la postarea pe care a facut-o pe Instagram.

Oana Roman va preda la scoala fiicei sale 

Isa, fiica Oanei Roman, studiaza la o scoala privita din Capitala. Vedeta a anuntat ca si ea va fi profesoara la scoala fiicei sale de anul acesta. Ea urmeaza sa ofere cursuri de bune maniere, in cadrul unei activitati extracurriculare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman critici Prima zi de scoala

Articole recomandate

Citeste si despre