Oana Roman, mesaj dur pentru cei care au acuzat-o ca si-a abandonat mama la azil: „A stat cu mine in casa atat cat s-a putut”

/ / Modificat: 2023-07-26
Oana Roman, mesaj dur pentru cei care au acuzat-o ca si-a abandonat mama la azil: „A stat cu mine in casa atat cat s-a putut”

Oana Roman a ajuns la capatul rabdarii si a rabufnit la adresa celor care au acuzat-o ca si-a abandonat mama intr-un azil. Nu de putine ori, Oana a recunoscut ca starea de sanatate a mamei sale, Mioara Roman, in varsta de 82 de ani, s-a agravat si ca in ultimii doi ani a avut nevoie de ingrijri medicale mai speciale. Dupa ce s-a consultat cu mai multi medici, Oana a decis sa o interneze pe mama sa la un azil, pentru ca starea acesteia sa fie tinuta sub control si sa primeasca toate ingrijirile de care are nevoie in timp real.

„Daca ea acum doi ani, un an si jumatate era bine, acum nu mai este acelasi lucru. Prima oara am fost cu ea acum un an si opt luni intr-un centru ca sa o evaluam. Am mai adus-o acasa, nu a fost bine, asa ca am luat decizia, dupa ce am discutat cu toti doctorii, cu psihiatrii, cu toata lumea, impreuna cu ei am decis ca varianta cea mai buna ca aceasta degenerare sa fie tinuta sub control si pentru ca ea sa nu se degradeze prea repede e sa stea intr-un loc in care sa primeasca toate ingrijirile de care are nevoie in timp real.”, declara Pana Roman in urma cu cateva luni, potrivit Libertatea.

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care au acuzat-o ca si-a abandonat mama la azil

Desi Mioara Roman este internata intr-un centru pentru varstnici din zona Snagov, unde conditiile sunt excelente, Oana Roman s-a trezit cu sute de mesaje rautacioase, din partea unor persoane care ii reprosau ca si-a abandonat mama intr-un azil. Aceasta le-a transmis un mesaj dur celor care o critica:

„Pentru cei care au tupeu sa spuna ca eu am abandonat-o pe mama. Atat cat s-a putut a avut activitati curente la fel ca intotdeauna. Fix acum un an eram cu ea in oras la cafea. Acum nu se mai poate, dar tot iesim la cafea pe terasa acolo unde este acum.

A stat cu mine in casa atat cat s-a putut, casa pe care am cumparat-o special pentru ea ca sa avem loc toti. Totul am facut singura! Tot suportul pentru ea cu mutatul, boala, toate le-am dus si le duc singura, fara sa cracnesc si fara sa ma plang”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman, din nou la spital

In urma cu cateva ore, Oana a anuntat pe retelele de socializare ca mama sa a ajuns din nou la spital. Aceasta spune ca, in prezent, starea Mioarei Roman este stabila, insa a avut o noapte grea.

„Cateodata sunt si zile grele si momente cand simt ca ma coplesesc toate si obosesc. Mereu am fost transparenta si nu am aratat doar partea roz a vietii mele. Cand sunt fericita se vede, cand imi e greu va spun. Am opinii si libertatea de a fi eu , de a gandi liber, de a fi asa cum simt, de a decide asa cum vreau.

Anii astia au fost grei desi cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare ca nu pot face minuni pt mama. Aseara iar a avut un episod greu si iar este la spital. E din ce in ce mai fragila si e tare greu. Pentru ea as da timpul inapoi, toti am face asta pentru parintii nostri. Nu sta in puterea mea decat sa lupt pt ea pana la capat. Doamne ajuta”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Surse: 

  • viva.ro/vedete-si-evenimente/oana-romana-rabufnit-acuzatii-abandonat-mama-mioara-roman-azil-3187781
  • libertatea.ro/entertainment/motivul-pentru-oana-roman-si-a-dus-mama-la-azil-4511471
  • unica.ro/vedete/mioara-roman-din-nou-la-spital-oana-roman-primele-declaratii-despre-starea-de-sanatate-a-mamei-sale-e-din-ce-in-ce-mai-fragila-550032

Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman critici

Articole recomandate

Citeste si despre