Oana Roman, despre maternitate: “E cel mai mare privilegiu”. Mesaj emotionant pentru Isa

/ / Modificat: 2023-10-31
Oana Roman, despre maternitate: “E cel mai mare privilegiu”. Mesaj emotionant pentru Isa

Oana Roman este, de ceva timp, o mama singura. Vedeta isi creste singura fiica, pe Isabela, si ii dedica ei cea mai mare parte a timpului. Fiica lui Petre Roman isi ia fetita cu ea peste tot si incearca sa ii transmita toate valorile cu care ea insasi a fost crescuta. Chiar daca a recunoscut ca nu ii este usor sa fie mama singura, atunci cand simte ca nu mai poate, Oana Roman se incarca cu energie din dragostea fetitei ei. Recent, vedeta a transmis un mesaj emotionant in mediul online, dedicat Isabelei.

"A fi mama ei este cel mai mare dar si cel mai mare privilegiu pe care mi l-a oferit viata. Este si o mare responsabilitate sa fiu mama unui copil atat de minunat, de bun si de evoluat spiritual si intelectual. Misiunea mea este sa ii ofer toate conditiile pentru ca ea sa evolueze si sa creasca frumos, in pace si liniște. Imi canalizez energia in a fi 100% alaturi de ea. Sunt singurul ei sprijin, dar fiecare zi alaturi de ea este o bucurie imensa. Te iubeste mami mult!", a scris Oana Roman pe Instagram, in dreptul unei fotografii cu ea si Isabela.

Cum o ajuta Oana pe fiica ei sa treaca peste absenta tatalui

A trecut aproape un an de cand Oana Roman a anuntat despartirea de Marius Elisei, tatal fiicei sale. Vedeta nu a facut un secret din faptul ca fostul sot nu se implica atat cat ar trebui in viata fiicei sale, iar Isa sufera din pricina absentei lui. Chiar daca o are alaturi pe mama ei, Isa este coplesita uneori de dorul de tatal sau. Din acest motiv, Oana Roman a decis sa apeleze la ajutor specializat.

In urma cu cateva saptamani, vedeta a dezvaluit ca a dus-o pe fiica ei la terapie, pentru a o ajuta sa treaca mai usor pentru absenta tatalui. Isa are parte de sesiuni cu un terapeut, pentru a invata sa isi gestioneze emotiile si sa accepte lipsa tatalui din viata ei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman fetita Mesaje mama

Articole recomandate

Citeste si despre