Oana Roman, critici dure din partea mamicilor. Ce le-a raspuns vedeta

/ / Modificat: 2019-03-28
Oana Roman, critici dure din partea mamicilor. Ce le-a raspuns vedeta

Oana Roman a fost atacata de fanii sai de pe retelele de socializare, dupa ce a publicat o fotografie cu ea, sotul si fetita, pe holul unei clinici.

Micuta Izabela a avut nevoie de ingrijiri medicale, din cauza unei viroze.

"Nu sta la poza pentru ca are febra! Dar va fi bine! Seara minunata tuturor!", a scris vedeta.

Dupa ce au vazut poza si mesajul, au inceput sa curga criticile la adresa vedetei.

Ce i-au scris fanii

"Doamne!!! Pe bune iti arde sa faci poze pe holul spitalului? Nici macar nu mi-a trecut prin cap sa-i fac poze copilului atunci cand este bolnav", a comentat o mamica.

"De ce se pozeaza? Ca sa mai faca putina reclama spitalului? Ca Andreea Balan sau Gabi Cristea. Banii vorbesc!", a scris o alta urmaritoare a Oanei.

"Suferi de atentie..... Copilul are febra si tie iti arde de poze... In situatii de genul, mie nu-mi ardea de facut poze", a fost o alta reactie.

Ce le-a raspuns Oana Roman

De mai multe ori, Oana Roman a spus ca este intrigata de virulenta gratuita a oamenilor in anumite situatii si le-a raspuns celor celor care au comentat atat de acid la adresa ei.

"Stand pe hol si asteptand sa intram in cabinet, am facut si un story cu urechiuse si ne-am destins un pic. O febra nu e un caz de urgenta majora si tratam astfel de situatii cu calm si normalitate. Panica nu ajuta la nimic", a fost replica Oanei Roman pentru urmaritorii sai.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman critici Oana roman fetita

Articole recomandate

Citeste si despre