Oana Roman critica vedetele care isi includ copiii in campanii publicitare. „Castiga bani pe spatele lor! Mi se pare deplasat”

/ / Modificat: 2023-06-20
Oana Roman critica vedetele care isi includ copiii in campanii publicitare. „Castiga bani pe spatele lor! Mi se pare deplasat”

Oana Roman se bucura de o mare comunicate pe retelele de socializare si nu s-a sfiit nicio clipa sa recunoasca faptul ca expunerea sa in online ii aduce bani frumosi. Fiica lui Petre Roman stie, de asemenea, ca daca si-ar include fiica in diverse campanii publicitare, asa cum fac majoritatea vedetelor de la noi, cu siguranta veniturile sale din online ar fi si mai mari. Cu toate acestea, insa, Oana refuza sa isi expuna prea mult fiica pe retelele de socializare si le critica pe colegele sale de breasla care fac acest lucru.

Intr-un interviu pentru VIVA!, Oana Roman a recunoscut ca fiica ei, Isa, este atrasa de camerele de luat vederi si ca face diverse vloguri pe care, insa, nu le posteaza nicaieri:

„Se filmeaza incontinuu prin casa si isi face vlog-uri, dar nu le posteaza nicaieri. Ea nu are conturi de socializare, nici gestionate de mine macar, nu are nici Instagram, nici Facebook , nici Tiktok, nu are absolut nimic deocamdata”, a marturisit Oana Roman.

De altfel, Oana prefera sa o fereasca pe Isa cat de mult poate de mediul online, ba chiar le critica pe vedetele care „se folosesc” de copiii lor in campanii publicitare:

„O expun putin pentru ca este un trend care pe mine ma deranjeaza foarte tare, al influencerilor sau persoanelor publice, care isi implica copiii in campanii. Mie mi se pare extrem de urat, foarte deplasat, este clar ca acele campanii functioneaza mai bine fiindca isi baga copiii la mijloc, pentru ca orice postare cu copii se viralizeaza mult mai usor. Ei practic castiga bani pe spatele acestor copii care sunt inca destul de mici pentru a decide daca isi doresc sau nu sa fie tarati in astfel de lucruri. Eu pe Isa nu am bagat-o in vreo campanie.

Eu traiesc din Instagram si din Facebook, din campanii de influencing, fara sa imi implic copilul vreo secunda in aceste campanii. Se poate. Este multa munca, dar se poate. Altii isi exploteaza copiii in toate campaniile posibile, nu vorbim de jucarii sau pampers, ci de lucruri care nu au legatura cu un copil. Din acest motiv am hotarat ca Isa nu va fi expusa si o sa se expuna ea singura dar nu acum, ci cand va fi mai mare si poate decide singura”, a marturisit Oana Roman pentru sursa citata.

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost adesea tinta rautatilor si a criticilor internautilor, insa spune ca acestea nu au afectat-o, pentru ca este sigura pe ea si stie foarte bine cine este. Spera ca si fiica ei sa fie la fel de puternica in momentul in care se va „lovi” de astfel de rautati:

„La scoala are noroc ca are colegi buni si o invatatoare extraordinara, insa stiu ca nu pot sa o feresc de asta toata viata. O sa se confrunte la un moment dat cu aceste probleme. Sper sa fie destul de desteapta si de puternica si sa mosteneasca asta de la mine, astfel incat sa poata sa mearga mai departe si sa nu fie afectata. Sa stie cine e. Eu cred ca pe mine nu m-au afectat niciodata pentru ca eu stiu foarte bine cine sunt. Nu conteaza ce spun ceilalti”, a mai spus Oana Roman.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman fetita Oana roman critici

Articole recomandate

Citeste si despre