Oana Roman a facut publice imagini tulburatoare cu mama ei. Mioara Roman e de nerecunoscut

/ / Modificat: 2024-02-03
Oana Roman a facut publice imagini tulburatoare cu mama ei. Mioara Roman e de nerecunoscut

Oana Roman a decis de multa vreme ca mama ei are nevoie de ingrijiri de specialitate pe care le-ar fi putut primi doar intr-un centru. Ea o viziteaza des si recent chiar a postat imagini noi cu Mioara Roman.

Multi au criticat-o pe Oana Roman pentru faptul ca si-a internat mama la azil. Totusi, problemele de sanatate ale Mioarei Roman nu permiteau ca ea sa fie ingrijita corespunzator acasa, iar Oana o viziteaza de cate ori poate. Zilele trecute au petrecut timp impreuna la cafeneaua centrului si au privit padurea.

"Stau cu mama si admiram lacul si padurea. Este superb acest loc, e atata liniste si iti da o stare de bine, de confort", a scris Oana Roman alaturi de o inregistrare in care incearca sa poarte un dialog, insa primeste ca raspuns cel mult un "da" abia perceptibil.

Zilele trecute fiica si fosta sotie a lui Petre Roman au petrecut putin timp si la cafeneaua centrului:

"Azi mama a dorit sa coboare la cafenea, sa stam impreuna langa semineu. E semn bun ca e in forma din ce in ce mai buna".

Mioara Roman sufera de mai multe afectiuni, inclusiv de degenerare neurocognitiva. Este intr-un scaun cu rotile din cauza ca este foarte slabita, insa are si probleme de memorie, recunoscute chiar de fiica ei, intr-un raspuns oferit unei persoane care o cunoaste pe Mioara Roman si si-ar fi dorit sa o viziteze pentru a depana amintiri. "Ar fi bine dacă ea ar putea să depene amintiri măcar cu mine", a fost raspunsul trist al Oanei Roman.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman critici

Articole recomandate

Citeste si despre