Oana Roman a cheltuit o avere pentru a-i indeplini visul fetitei sale. Unde o va duce in vancanta pe Isabela

/ / Modificat: 2023-12-09
Oana Roman a cheltuit o avere pentru a-i indeplini visul fetitei sale. Unde o va duce in vancanta pe Isabela

Oana Roman este o mama singura acum, dupa despartirea de Marius Elisei. Vedeta incearca sa ii faca toate poftele fetitei sale, Isabela, pentru ca aceasta sa nu simta lipsa tatalui sau, care a decis sa isi faca o alta relatie imediat dupa separare. 

„Cu siguranta nu este usor pentru ca da, nu am niciun fel de ajutor. Nici parinti, nici bunici, nici matusi, nici sot, nici nimic. Sunt eu cu mine si cu Isa. Nu pot spune ca este usor, dar nu am de ales. Practic, m-am invatat si viata m-a invatat ca trebuie sa iau lucrurile asa cum vin si trebuie sa le rezolv, pentru ca, daca nu le rezolv eu, nu le rezolva nimeni. Si atunci, am grija si de casa, de Isa si de mama si de absolut tot. Singura. Sunt momente in care ma simt foarte obosita, ma simt foarte stresata. Uneori sunt epuizata, psihic mai ales. Dar ma remontez, meditez, respir si merg mai departe”, a povestit Oana Roman pe retelele de socializare.

Oana a marturisit zilele acestea ca s-a luptat pentru a-i indeplini una dintre cele mai mari dorinte ale fiicei sale. Aceea de a merge in vacanta in Laponia, acasa la Mos Craciun. Vedeta a marturisit ca abia asteapta si ea aceasta vacanta, chiar daca nu ii place deloc frigul. Isi doreste foarte mult sa vada aurora boreala. 

„Da, plecam in Laponia, acasa la Mos Craciun. Eu sunt stresata, pentru ca nu stiu ce sa pun in bagaje, Isa e in culmea fericirii. E visul oricarui copil si Isa si-l va indeplini. Pana plecam sper sa ma organizez cu bagajele, caci nu sunt prietena cu frigul si trebuie sa gasesc tot ce trebuie ca sa ne imbracam corespunzator. Visul meu e sa vad aurora boreala si ma rog sa avem sansa sa o vedem”, a scris Oana Roman pe una dintre retelele de socializare.

Cat a platit Oana Roman pentru vacanta in Laponia 

Vedeta a spus si cat a costat vacanta in Laponia. Ea le-a dezvaluit urmaritorilor sai de pe retelele de socializare ce buget este necesar pentru o astfel de experienta. 

„Zbor charter direct cu preturi de la 1.600 de euro de persoana, pachet complet cu cazare, zbor si activitati incluse”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman fetita

Articole recomandate

Citeste si despre