Oana Roman a ajuns de urgenta la spital cu fetita ei. Medicii i-au administrat imediat antibiotice Isabelei

/ / Modificat: 2023-05-02
Oana Roman a ajuns de urgenta la spital cu fetita ei. Medicii i-au administrat imediat antibiotice Isabelei

Oana Roman a trecut prin momente de cosmar in minivacanta de 1 Mai. Vedeta si-a anulat toate planurile si a mers de urgenta la spital cu fetita ei, Isabela. 

Micuta nu s-a simtit bine deloc, a facut febra foarte mare si ajunsa la spital, medicii i-au facut numeroase analize si investigatii pentru a descoperi cu ce infectie se lupta organismul ei. 

„După o noapte cu febră 39 care nu a scăzut cu nimic… am ajuns la spital. Testele de gripă, streptococ și COVID au ieșit negative, pare a fi ceva în gât.

I-au luat și sânge și așteptăm rezultatele, n-am dormit nici unul din noi. Isa e foarte cuminte și foarte liniștită, ba chiar se uită când îi pune branula și îi ia sânge, ceea ce eu nu pot face.

E mai puternică decât mine la faza asta. Mulțumesc mult pentru mesaje și pentru gânduri, o să fim bine. Infecție bacteriană în gât, am început tratamentul cu antibiotic.”, a declarat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Dupa 12 ore din nou la spital 

Ajunsa acasa cu Isabela, Oana Roman a mers din nou la spital dupa 12 ore, pentru a continua tratamentul cu antibiotice caci diagnosticul medicilor a fost scarlatina cu amigdalita pultacee.

„Așa ne-am petrecut noi 1 Mai. 10 dimineața și 10 seara la spital pentru doza de antibiotic. De mâine o să ia antibioticul oral și mai trebuie să stea acasă toată săptămâna. Pentru că azi dimineață a ieșit pozitiv și testul de streptococ deci este o scarlatină cu amigdalită pultacee. Luna aprilie a fost realmente un coșmar. Am stat numai prin spitale cu mama, apoi eu Covid de Paște, apoi Isa cu enterocolita și acum cu scarlatina.

Să scap o dată de spitale că sunt deja epuizată!”, a mărturisit Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita oana roman Oana roman

Articole recomandate

Citeste si despre