O noua provocare pentru Adela Popescu. Mezinul ei a inceput gradinita: "O noua, dar atat de cunoscuta etapa"

/ / Modificat: 2023-09-01
O noua provocare pentru Adela Popescu. Mezinul ei a inceput gradinita:

Dupa o vacanta de vara plina de relaxare, Adela Popescu si Radu Valcan s-au intors acasa, impreuna cu cei trei copii ai lor. Cei cinci incearca sa isi reia rutina de acasa, mai ales ca mai este putin pana cand incepe un nou an scolar. Daca cel mai mare baietel din familie, Alexandru, merge deja la scoala, iar cel mijlociu, Andrei, merge la gradinita de doi ani, a venit momentul ca si mezinul, Adrian, sa intre in colectivitate.

Baietelul cel mic al Adelei Popescu si al lui Radu Valcan a implinit recent doi ani, ocazie cu care a inceput si gradinita. Mama lui a vorbit despre acest nou inceput intr-o postare pe Instagram. Actrita nu se fereste sa recunoasca faptul ca aceasta noua etapa vine la pachet cu multe emotii, chiar daca a mai trecut prin ea de doua ori, cu ceilalti doi copii.

"Din nou acasa. Dupa o vara plina, incepem sa ne asezam din nou in confortul canapelei, in gustul cafelei de pe terasa, in programul copiilor de somn, in dimineti in pijamale, in aglomeratia strazilor, in agitatia intalnirilor.

Azi, Adrian a mers pentru prima data la gradinita… Baietelul nostru de doi ani si o luna a inceput gradinita. Urmeaza o noua, dar atat de cunoscuta etapa. Sa fie cu dimineti fara plansete si nopti fara viroze!", a spus Adela Popescu, pe contul ei de Instagram.

O vara plina pentru Adela Popescu si familia ei

Radu Valcan si Adela Popescu au profitat din plin de vacanta de vara, pentru a se relaxa cat mai mult, atat in doi, cat si in formula completa. La inceputul verii, acestia au mers impreuna cu copiii lor intr-o vacanta in Bali, unde au stat aproximativ trei saptamani. La intoarcere, Adela si Radu au decis ca este momentul pentru o vacanta in calitate de cuplu, fara copii, asa ca au plecat, impreuna cu sotii Fodor si alti prieteni in Croatia, pentru o saptamana.

Cei doi nu puteau lasa vara sa treaca fara sa dea o fuga si pe litoralul romanesc. Au plecat impreuna cu cei trei copii ai lor la Vama Veche, iar dupa cateva zile de sedere acolo, au decis sa dea o fuga si pana in Bulgaria. I-au luat cu ei si pe parintii lor, pentru a le face o surpriza si a se relaxa impreuna.

Vara aceasta a avut si cateva motive de sarbatoare pentru Adela Popescu si Radu Valcan. Mezinul lor, Adrian, a implinit doi ani in luna iulie. In august, Adela si Radu au aniversat opt ani de la nunta, un nou prilej de sarbatoare.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copil Gradinita

Articole recomandate

Citeste si despre