O mai tii minte pe Anamaria Ferentz? Acum este mamica vitrega a 7 copii

/ / Modificat: 2022-01-09
O mai tii minte pe Anamaria Ferentz? Acum este mamica vitrega a 7 copii

Cantareata Anamaria Ferentz s-a mutat in urmacu 10 ani in America pentru o viata mai buna. Acum a marturisit ca in sfarsit se simte o femeie implinita si a dezvaluit ca are un nou iubit. Mai mult, odata cu aceasta relatie Anamaria a devenit si mamica vitrega a 7 copii. Cei doi sunt impreuna de 7 luni si s-au mutat deja impreuna la o ferma. 

„Suntem împreună de 7 luni, îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune.

Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu. Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum, dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit. Ne-am bucurat împreună și de o escapadă la New York, de ziua mea, și m-am bucurat foarte tare că am revăzut cu această ocazie orașul meu preferat!”, a mărturisit Anamaria Ferentz pentru ciao.ro.

Anamaria Ferentz este mamica a 7 copii acum si spune ca este foarte fericita si implinita cu viata pe care o are acum in America. 

„Din cauza situației cu COVID-ul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate… unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie! De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort. Așa că ai grijă ce îți dorești!”, a mai povestit vedeta. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre