Motivul pentru care Oana Roman isi duce fetita la psiholog. Ce a aflat de la invatatoarea Isabelei

/ / Modificat: 2023-10-17
Motivul pentru care Oana Roman isi duce fetita la psiholog. Ce a aflat de la invatatoarea Isabelei

Oana Roman este, de aproximativ un an, mama singura. Ea se implica 100% in cresterea si educatia fiicei sale, Isabela, dupa despartirea de tatal acesteia. La inceputul acestui an scolar, Oana Roman si-a mutat fiica de la scoala de stat unde a invatat in primii doi ani, la o scoala privata. Recent, vedeta a avut o intalnire cu invatatoarea si directoarea scolii unde invata Isa. Acestea au avut numai cuvinte de lauda la adresa fetitei, iar Oana Roman a fost cum nu se poate mai mandra.

Intr-un interviu acordat revistei Ciao!, Oana a povestit ca invatatoarea fiicei sale i-a spus ca Isa este un copil exemplar la clasa. Faptul ca s-a ocupat de educatia ei se vede in rezultatele de la scoala si in felul de a fi al fetei.

„Am avut intalnirea individuala cu invatatoarea Isei si cu directoarea scolii pentru ca am mutat-o la o noua scoala privata, unde sunt mult mai putini copii si au timp sa faca intalniri individuale si cu fiecare parinte in parte. Si la intalnire mi-au spus ca Isa este copilul pe care orice profesor si l-ar dori. Doamna directoare mi-a spus ca ea, daca ar putea, ar lua-o pe Isa de mana si ar duce-o in fiecare clasa ca s-o arate si sa dea exemplu despre cum trebuie sa fie un copil. Ca este foarte bine, ca are valori foarte serioase, ca e super bine educata. E super serioasa si implicata la scoala, este super iubitoare si saritoare pentru ceilalti copii si un copil fericit”, a spus Oana Roman.

Chiar daca la scoala se comporta exemplar, Isabela simte lipsa tatalui din viata ei. Oana Roman spune ca fostul sot nu se implica aproape deloc in cresterea fiicei sale, nu petrece timp cu ea, iar Isabela sufera din aceasta cauza. Pentru a o ajuta sa treaca mai usor peste acest lucru, Oana a decis sa isi duca fiica la terapie, dupa cum a dezvaluit chiar ea pe Instagram.

„Trebuie sa merg la scoala sa o iau pe Isa si apoi sa o duc sa faca prima sedinta cu o doamna psiholog cu care va putea vorbi pentru ca are mare nevoie. Este extrem de afectata emotional din cauza lipsei totale si bruste a tatalui din viata ei”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Psiholog copil Oana roman fetita

Articole recomandate

Citeste si despre