Motivul pentru care Daniela Crudu nu isi alapteaza fetita. Vedeta a nascut prematur

/ / Modificat: 2023-06-26
Motivul pentru care Daniela Crudu nu isi alapteaza fetita. Vedeta a nascut prematur

Au trecut aproape doua luni de cand Daniela Crudu a devenit mamica. Fetita ei a venit pe lume mai devreme decat era termenul, respectiv la 36 de saptamani de sarcina, iar vedeta a avut nevoie de ceva timp pentru a se obisnui cu statutul de mamica. De curand, bruneta a acceptat invitatia intr-o emisiune TV, unde a vorbit despre viata de mama, dar si despre dificultatile pe care le-a intampinat la inceput cu fetita ei.

Daniela Crudu a dezvaluit, printre altele, ca a stat internata in maternitate 5 zile cu fiica ei, dupa ce a fost nevoita sa nasca de urgenta, in urma unor probleme. Fetita a stat la incubator o singura noapte, in ciuda faptului ca a venit pe lume mai devreme cu o luna fata de termen. Extrem de sincera si de asumata, bruneta a vorbit despre toate aceste lucruri, dar a recunoscut si ca nu isi alapteaza fetita.

„Am nascut la 36 de saptamani, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar in acea noapte. Am fost intr-o urgenta, ca nu mai misca fetita. Eu aveam probleme, ca aveam sarcina joasa. N-am avut chef de nimeni si nimic, nu avea chef de telefoane, ca imi suna mereu… Eu eram disperata. Nu eram eu ok, sufletul meu era varza. Imi era greu, am stat 5 zile in spital, au avut grija de noi.

E asa de frumoasa, nu-mi mai imaginez viata fara ea, nu ma mai intereseaza de nimic, sa se intample orice ca doar ea conteaza. E atat de frumoasa si finuta, e micuta. Cu el seamana (n.r. cu tatal). Nu alaptez pentru ca nu am avut deloc. Doamna doctor a zis sa nu ne mai chinuim ca ii dadeam san si nu putea sa traga si nu avea ce. Nu e din cauza implanturilor, ca sunt multe fete care au si alapteaza. Doar ca la mine, nu am avut eu. N-am avut, eu ce sa fac?”, a povestit Daniela Crudu, in emisiunea lui Dan Capatos.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptarea bebelusului Nou nascut Nou nascut Daniela Crudu

Articole recomandate

Citeste si despre