Motivul pentru care Carmen Grebenisan nu isi doreste copii. Cum face fata presiunii celor din jur

/ / Modificat: 2022-11-01
Motivul pentru care Carmen Grebenisan nu isi doreste copii. Cum face fata presiunii celor din jur

Videoclipul recent, in care Delia declara ca nu vrea sa devina mama, a provocat numeroase discutii si dezbateri in mediul online. De la persoane publice pana la simpli utilizatori de internet, multi si-au dat cu parerea pe marginea subiectului. Faptul ca Delia a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume si sa isi sutina punctul de vedere cu argumente le-a dat curaj si altor vedete sa vorbeasca pe subiect.

Decizia de a nu avea copii sau de a amana cat mai mult momentul poate fi stigmatizata in societatea romaneasca. O simte pe propria piele si Carmen Grebenisan, care are de-a face si cu presiuni din partea parintilor, care isi doresc nepotei. Desi s-a casatorit, influencera nu planuieste sa devina mama prea curand si a vorbit cu sinceritate despre aceasta alegere.

Carmen spune ca un copil ar produce schimbari mult prea mari in viata ei si ca nu isi doreste ca viata sa i se schimbe radical in acest moment sau in viitorul apropiat. Vedeta le-a explicat acest lucru si parintilor ei, care incepusera sa puna presiune si sa astepte nepoti. Chiar daca a inteles ca parintii ei nu erau rau intentionati atunci cand aduceau in discutie subiectul, acest lucru a inceput sa o deranjeze pe masura ce tot mai multa lume o intreba cand va face un copil.

In ceea ce priveste presiunile puse de parinti si de socri, Carmen a transat problema cat se poate de clar, in timpul unei vacante in care au mers cu totii. Vedeta le-a explicat ca in acest moment ea si sotul ei au alte planuri, vor sa se axeze pe cariera, iar daca va fi sa isi doreasca mai tarziu un copil, vor discuta problema.

“A fost foarte interesant, a fost o discutie comuna, intr-o excursie comuna in care am fost cu parintii lui si cu ai mei. Mama, care este foarte directa, dar nu ai cum sa te superi asa de tare, mi-a zis: “Carmen, dar esti batrana! Cum sa nu faci copii, ca esti batrana! Te gandesti ca daca nu faci acum nu o sa mai faci niciodata?”

La un moment dat a mai incercat-o odata, am dat noroc toti cu paharele de vin si a zis: “Pentru nepotei!”. Am zis: “Ce nepotei?”. A zis: “Pentru urmatorii nostri nepotei, cu voi!”. I-am zis: “Stai, mama, nu mai insista!”. Ea tot o incearca, asa, dar nu.”, a spus Carmen Grebenisan, intr-un interviu pentru Ego.ro.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre