Motivul pentru care Adela Popescu si Radu Valcan au ales scoala si gradinita privata pentru copiii lor

/ / Modificat: 2023-06-15
Motivul pentru care Adela Popescu si Radu Valcan au ales scoala si gradinita privata pentru copiii lor

Adela Popescu si Radu Valcan sunt parintii a trei baieti, dintre care doi sunt inscrisi deja in sistemul de invatamant. Alexandru merge la scoala, iar Andrei la gradinita, in timp ce mezinul Adrian urmeaza sa implineasca doi ani luna viitoare. Pentru baietii cei mari, vedetele au ales sistemul de invatamant privat, iar recent Adela Popescu a explicat si de ce a luat aceasta decizie.

Chiar daca taxele la scolile si gradinitele private sunt destul de mari, Adela Popescu spune ca, atunci cand trage linie, ajunge cam la aceleasi cheltuieli pe care le-ar avea si la stat, dar cu mai putina bataie de cap. Vedeta a explicat ca, daca si-ar duce copiii la scoala si gradinita de stat, ar trebui apoi sa ii duca la tot felul de activitati sa-si umple timpul liber. Aceste activitati sunt consumatoare nu doar de bani, ci si de timp, astfel ca ea si sotul ei ar fi nevoiti sa alerge toata ziua dintr-o parte in alta, pentru ca baietii lor sa aiba parte de activitatile pe care le fac la privat si care sunt incluse in taxa de scolarizare.

„Toti spun sa dai copilul la o scoala de stat, pentru ca e mai putin costisitor, dar asta inseamna ca la ora 12.00 ti-l trimite acasa, iar tu nu ai un program ca sa poti sa il iei. Atunci il vei da la un After School, care costa cam jumate din cat costa o scoala privata. Si ce sa vezi, dupa trebuie sa il duci si la tot fel de optionale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar daca sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bati orasul sa te duci la bazin, la karate.”, a spus Adela Popescu, intr-un interviu pentru Unica.ro.

Cum isi impart timpul cu copiii Adela si Radu

Intr-o casa cu trei copii, este nevoie de organizare si de program strict, iar Adela si Radu stiu foarte bine acest lucru. Chiar daca au o bona interna si ii mai ajuta uneori si bunicii, ei sunt cei care petrec cea mai mare parte a timpului cu copiii. Programul celor mici este adaptat astfel incat parintii sa aiba timp si pentru ei, dupa cum a povestit actrita in trecut.

Adela Popescu a spus ca ii pune la culcare pe toti cei trei copii la aceeasi ora, destul de devreme, astfel incat sa mai aiba timp de petrecut in doi, cu sotul ei, dupa ce adorm cei mici. Dimineata, Adela este de obicei cea care se ocupa de pregatirea lor pentru scoala si gradinita, dupa care Radu Valcan pleaca sa ii duca pe cei doi copii mari la gradinita si la scoala, in timp ce actrita ramane acasa cu baietelul cel mic.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu Radu valcan

Articole recomandate

Citeste si despre