Momente de cosmar pentru Anca Serea si copiii sai: "E ingrozitor. Toti au luat unul de la altul. Sarah e mai grav"

/ / Modificat: 2023-06-24
Momente de cosmar pentru Anca Serea si copiii sai:

Anca Serea, mamica eroina a showbizului romanesc, a dezvaluit recent, la un eveniment monden ca a trecut prin momente de cosmar in ultimele zile. Toti copiii sai, inclusiv ea, s-au ales cu o infectie urata la ochi. Singurul care a scapat de aceasta problema a fost Adi Sina, care este plecat la concerte. 

Din cauza infectiei la ochi, Anca a fost nevoita ca la ulltimul eveniment monden la care a participat sa poarte ochelari de soare negri. 

„Am facut o infectie urata la ochi. Si eu, si copiii avem ochii rosii! E ingrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiti, nu putea sa-i mai deschida! Suntem pe tratament toti!

Toti copiii au luat de la unul la altul. A circulat in familie! Poate sa fie si de la curent, de la filtrele de aer conditionat care nu au fost curatate, ori din masina. A fost un microb care ne-a bantuit pe toti!”, a povestit Anca Serea pentru click.ro. 

Abia asteapta vacanta

Anca Serea a marturisit ca abia asteapta sa treaca problemele de sanatate pentru a pleca in vacanta cat mai repede, la balaceala, cu toti copiii. 

„Plecam toti o saptamana la mare la soare, la balaceala, dar sa scapam de problemele astea cu ochii. Nu ma simt deloc bine in perioada asta, sunt cu toate pe cap”, a mai spus Anca.

Anca Serea si Adi Sina sunt casatoriti din anul 2015 si formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri din showbiz. Anca are patru copii cu partenerul ei actual, cantaretul Adi Sina: Noah, Ava, Moise si Leah. David si Sarah, sunt copiii Ancai proveniti din primul sau mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viata in 2010, din cauza unei boli incurabile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca sana serea Anca serea Anca serea copii

Articole recomandate

Citeste si despre