Mirela Retegan, mama Gastii Zurli, infectata cu COVID: Asa frisoane puternice n-am trait in toata viata

/ / Modificat: 2020-12-17
Mirela Retegan, mama Gastii Zurli, infectata cu COVID: Asa frisoane puternice n-am trait in toata viata

Mirela Retegan, fondatoarea Gastii Zurli, a fost infectata cu COVID. Ea si-a facut teste de foarte multe ori in timpul pandemiei, din respect pentru cei din jur. Din pacate, pe 14 decembrie, a avut un test pozitiv la infectia cu SARS-CoV2. Mama Zurli a povestit pe reteaua de socializare ce simptome a avut si cum a trait aceasta experienta neplacuta. 

„Cand am avut cele mai mici dubii, m-am testat. Doar luna asta am facut testul de 5 ori. Asa s-a intamplat si luni, 14 decembrie. Din pacate, de data aceasta am primit rezultat pozivit. Din fericire, forma pe care am parcurs-o pana acum e usoara.Primele simptome au aparut sambata: o stare ca de raceala, dar fara febra, fara tuse. Doar cu o senzatie anormala de frig, nas un pic infundat. "Noaptea am mers la baie din ora-n ora.

Duminica am avut o stare de sfarseala, de oboseala nejustificata. Seara mi s-a facut atat de frig si aveam niste frisoane, de simteam ca nimic nu ma mai poate incalzi. Am facut o baie fierbinte, dar nu m-a ajutat. Am pus pe mine absolut toate paturile si plapumile din casa, tot ce-am gasit am pus pe mine. Erau atat de grele ca nici nu puteam sa ma intorc de pe-o parte pe alta. Luni am facut testul si s-a confirmat virusul”, a povestit Mirela Retegan marti seara, intr-un live pe Facebook, dupa ce a primit rezultatul pozitiv.

Mirela a marturisit ca acum se simte bine. Ea nu si-a pierdut nici gustul si nici mirosul, dar nici pofta de mancare.

„E posibil sa ma fi ales doar cu atat, COVID-ul sa fi fost bland cu mine. Cele mai puternice simptome mi s-au manifestat prin frisoane. Asa frisoane puternice n-am trait in toata viata mea. Doamne da sa fie doar atat!”. Fiica ei, Maya, si-a facut si ea testul, iar rezultatul a iesit negativ. „Ne-am izolat una de alta, ea are dormitorul la etaj, baia ei... Eu, cand ies din camera, imi pun doua masti si am dupa mine servetelele antibacteriene cu care sterg tot ce ating. Cel putin eu o sa stau pana pe 27 decembrie in izolare, asa ca facem Craciunul impreuna”, le promite ea prietenilor virtuali. Le mai promite sa-i tina la curent cu starea ei de sanatate si, daca se simte bine, sa faca zilnic cate un live pe Facebook. Mai multe despre „ziua 1” ascultati mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre