Mihaela Radulescu, totul despre fiul sau. Cum s-a schimbat Ayan si ce face la 17 ani

/ / Modificat: 2021-08-03
Mihaela Radulescu, totul despre fiul sau. Cum s-a schimbat Ayan si ce face la 17 ani

Mihaela Radulescu este o mamica tare mandra de fiul sau. Ayan a implinit recent 17 ani, iar vedeta a facut cateva marturisiri despre copilul sau. Aceasta a declarat ca este foarte bucuroasa ca fiul ei este independent. Acesta studiază la un liceu din Monte Carlo, Monano, dar deja se pregateste pentru a continua studiile la o universitate unde multi viseaza sa mearga, indreptandu-se vertiginos spre viata de adult.

Mihaela Radulescu a decis sa isi bucure fanii cu o poza in care apare alaturi de fiul sau. Mai mult, vedeta a scris un mesaj emotionant, dezvaluind ca Ayan prinde aripi si a devenit barbat in toata regula, muncind pentru ceea ce isi doreste.

„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu – cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza…

Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat.”, a transmis Mihaela Radulescu, pe Instagram.

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre