Mihaela Radulescu, reactie nervoasa in apararea fiului: "Sa nu-mi mai pomenesti vreodata copilul"

/ / Modificat: 2020-12-18
Mihaela Radulescu, reactie nervoasa in apararea fiului:

Mihaela Radulescu si fiul sau, Ayan, locuiesc de ani buni departe de Romania, la Monaco. Dupa despartirea de tatal lui Ayan, Elan Schwartzenberg, a dorit sa ii ofere fiului sau o alta viata si a plecat departe de Romania. 

Mihaela Radulescu are o relatie foarte apropiata cu Ayan si este foarte mandra de el. Recent insa, vedeta a avut parte de un incident neplacut pe retelele de socializare, unde a primit un comentariu rautacios despre felul in care si-a crescut copilul. Mihaela Radulescu a rabufnit atunci cand urmaritoarea a indraznit sa-l critice pe Ayan.

Mihaela a postat o fotografie mai veche cu fiul ei, iar o urmaritoare i-a spus ca Ayan ar trebui sa mai vina prin Romania si ca ar fi trebuit crescut in spiritul traditiilor si valorilor romanesti. Mihaela Radulescu nu a acceptat ca cineva sa-i spuna cum sa-si creasca fiul.

„Asa crezi tu sau asa iti place tie sa gandesti? Nici n-ar trebui sa ma obosesc sa-ti raspund, dar fac un efort. Ti-am sters primul comentariu, pentru ca am alergie la bagatori de seama, mai ales cand e vorba de copilul meu. Nu, nu s-a nascut in Romania, e doar pe jumatate roman si nici n-a prea trait in Romania, daca ne gandim ca avea mai putin de 4 ani cand am plecat.

Vorbeste romaneste impecabil si, ce crezi? Nu prea are pe cine vizita, nu mai am nici urma de familie in tara. Bunicii mei au murit, tata a murit, mai e doar mama, care e mai mult cu noi decat acolo.Il cresc fix cum cred eu de cuviinta si il tin cat pot de departe nu de spiritul romanesc pe care-l invoci, ci de tatismele ieftine pe care le manifesti fara sa cunosti realitatea. Valabil si cand judecati stramb orice roman plecat, fara sa aveti habar de greul unei vieti luate de la capat printre straini. Nu stiu ce cauti pe pagina mea, dar sa nu-mi mai pomenesti vreodata copilul', este mesajul pe care i l-a transmis Mihaela Radulescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre