Meghan Markle vrea sa nasca ca pe vremuri. Iata ce i-a anuntat pe medici

/ / Modificat: 2019-03-28
Meghan Markle vrea sa nasca ca pe vremuri. Iata ce i-a anuntat pe medici

Meghan Markle va aduce pe lume primul sau copil luna viitoare. Sotia printului Harry a decis sa nasca natural si i-a anuntat deja pe medicii cu care va naste ca are cateva cereri speciale.

Meghan Markle nu doreste sa ii fie facuta nicio anestezie si nici sa i se dea calmante dupa nastere. O prietena apropiata a ducesei a marturisit ca aceasta se va folosi de tehnici yoga si de mantre in timpul nasterii.

„Meghan vrea ca experienta sa fie una total naturala si insista sa nu i se dea niciun calmant. Ea a invatat tehnici de yoga speciale pentru nastere care se axeaza in principal pe metode de respiratie si va spune mantre pentru a suporta durerea", a precizat prietena fostei actrite americane.

Potrivit primelor informatii, Meghan Markle a refuzat sa nasca la Spitalul Lindo Wing, unde a nascut cumnata sa Kate Middleton. Ea ar fi ales Spitalul Frimley Park din Surrey, care se afla in apropiere de Frogmore Cottage, resedinta lor de la castelul Windsor, unde Meghan si Harry urmeaza sa se mute. Meghan ar fi luat aceasta decizie deoarece nu vrea sa stea foarte mult in spital, ci vrea sa plece repede acasa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre