Meghan Markle acuza familia regala britanica de rasism

/ / Modificat: 2021-03-08
Meghan Markle acuza familia regala britanica de rasism

Meghan Markle si printul Harry au acordat un interviu in exclusivitate pentru Oprah, in care au facut acuzatii grave la adresa familiei regale britanice. Meghan a marturisit ca a fost in pragul sinuciderii si a acuzat familia regala de rasism. Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS in prime-time.

Meghan a adaugat ca fiului sau Archie, acum in varsta de un an, i s-a refuzat titlul de print, deoarece exista ingrijorari in familia regala cu privire la cat de intunecata ar putea fi pielea lui.

„Nu au vrut ca el sa fie print”, a spus. Ea a spus ca au avut loc „discutii despre cat de intunecata ar putea fi pielea lui cand se va naste”.

Meghan a refuzat sa dezvaluie numele persoanei care a avut aceasta ingrijorare.

„Pur si simplu nu mai voiam sa fiu in viata. Si acesta a fost un gand constant foarte clar, real si infricosator. Si imi amintesc cum el (Harry) m-a ocrotit”, a spus Meghan, stergand lacrimile.

Harry, dezamagit ca familia i-a taiat finantarile

Printul Harry, in varsta de 36 de ani, a marturisit, in cadrul aceluiasi interviu, ca a fost dezmagit ca familia sa i-a taiat finantarile. El n-a mai primit banii de la familia regala din prima jumatate a anului 2020. Banii pe care ii are, dincolo de intelegerile foarte banoase cu diferite companii, inclusiv cu Netflix, provin din mostenirea lasata de printesa Diana.

„Ma simt cu adevarat dezamagit”, a spus Harry despre tatal sau. „Familia mea mi-a taiat efectiv finantarea”.

„Am avut trei conversatii cu bunica mea si doua conversatii cu tatal meu inainte ca acesta sa nu mai accepte apelurile mele. Si apoi a spus, poti sa imi scrii?”

Harry a spus ca s-au retras de la indatoririle regale din cauza lipsei de intelegere si ca este ingrijorat de istoria care se repeta – o referinta la moartea mamei sale, printesa Diana, din 1997.

Meghan i-a spus lui Winfrey ca oamenii din cadrul institutiei regale nu numai ca nu au reusit sa o protejeze impotriva afirmatiilor rauvoitoare, ci au mintit pentru a-i proteja pe altii.

„Abia dupa ce ne-am casatorit si totul a inceput sa se inrautateasca, am ajuns sa inteleg ca nu numai ca nu eram protejata, ci ca erau dispusi sa minta pentru a-i proteja pe ceilalti membri ai familiei”, a spus Meghan.

„Exista familia si apoi oamenii care conduc institutia, sunt doua lucruri separate si este important sa poti compartimenta asta, deoarece regina, de exemplu, a fost intotdeauna minunata pentru mine.”

Printul Harry a marturisit ca a avut o relatie „chiar buna” cu bunica lui, regina Elizabeth II, insa de suferit a avut relatia cu tatal lui, printul Charles.

„Ma simt chiar dezamagit pentru ca el a trecut prin ceva asemanator, stie cum se simte durerea... iar Archie este nepotul lui. Dar, in acelasi timp, il voi iubi mereu, insa a fost multa suferinta si voi continua sa fac una dintre prioritatile mele incercarea de a vindeca aceasta relatie”.

Meghan si Harry s-au casatorit cu trei zile inainte de nunta regala oficiala, doar ei doi si un preot. „Nimeni nu stie asta”, a spus Meghan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre