Meghan Markle a starnit din nou reactii si discutii dupa ce a vorbit sincer despre modul neconventional in care si-a gestionat sarcina.
Sotia Printului Harry a povestit ca a fost ajutata de un medic ayurvedic, specialist in medicina traditionala indiana, si ca a descoperit beneficiile ciupercilor adaptogene – ingrediente pe care multi le considera neobisnuite sau chiar „psihedelice”.
Intr-o conversatie cu Hannah Mendoza, fondatoarea brandului Clevr Blends, companie cunoscuta pentru bauturile pe baza de ciuperci, Meghan a explicat cum a reusit sa reduca disconfortul din timpul sarcinii prin solutii naturale.
„Alimentele pot fi si medicamente”
„Cand oamenii aud de ciuperci, se gandesc imediat la lucruri hippie sau la ideea de psihedelic. Daca nu cunosti termenul de adaptogeni, e normal sa ti se para bizar”, a spus Meghan in cadrul podcastului.
Ea a adaugat ca aceste plante si ciuperci adaptogene fac parte de mult timp din alimentatia naturala a omului si ca, desi sunt uneori privite cu neincredere, pot avea efecte benefice reale.
„In timpul sarcinilor mele, am fost ingrijita de un medic ayurvedic. O mare parte din ingrijirea mea s-a bazat pe conceptul ca hrana poate fi si medicament”, a precizat ducesa de Sussex.
Harry, sincer despre experientele sale din trecut
Si Printul Harry a vorbit in trecut despre consumul de ciuperci cu efect psihedelic. In cartea sa de memorii, Spare, el a marturisit ca in 2016 a incercat astfel de substante si ca, la 17 ani, a testat cocaina.
„Nu mi-a adus vreun beneficiu real. A fost ceva social, m-a facut sa simt ca apartin unui grup si, probabil, m-a ajutat sa evit ceea ce simteam in interior”, a declarat Harry.
Mai tarziu, el a spus ca unele experiente cu substante naturale l-au ajutat sa faca fata traumelor emotionale si durerii acumulate: „A devenit o parte esentiala din viata mea. M-a schimbat si m-a ajutat sa incep procesul de vindecare.”