Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si sotia lui asteapta al treilea copil

/ / Modificat: 2022-09-22
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si sotia lui asteapta al treilea copil

In varsta de 38 de ani, Mark Zuckerberg va deveni tata pentru a treia oara. Fondatorul Facebook a facut anuntul chiar pe reteaua de socializare si si-a anuntat fanii ca sotia lui, Priscilla Chan, este insarcinata pentru a treia oara. Cei doi au doua fiice impreuna, pe Maxima, in varsta de aproape 7 ani si pe August, in varsta de 5 ani.

„Multa dragoste. Sunt incantat sa impartasesc cu voi vestea ca Max si August vor avea inca o surioara anul viitor”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook, in dreptul unei fotografii cu el si sotia lui, in timp ce ii mangaie acesteia burtica de gravida.

Daca pe plan personal Mark Zuckerberg are numai motive de bucurie, urmand sa devina tata pentru a treia oara anul viitor, ei bine pe plan profesional lucrurile nu sunt tocmai roz pentru el. Omul de afaceri a pierdut o suma importanta de bani in ultimul an, averea sa scazand de la 142 miliarde de dolari la doar 56 miliarde de dolari, in interval de un an. Din cauza pierderii, Zuckerberg a ajuns pe locul 20 in topul celor mai bogati oameni din lume, dupa ca ani la rand s-a mentinut in primele 10 pozitii. Este cea mai joasa pozitie pe care o ocupa miliardarul, din 2014 incoace.

Mark Zuckerberg si Priscilla mai au doua fete

Priscilla Chan, femeia care il va face tata pe Mark Zuckerberg pentru a treia oara, formeaza un cuplu cu acesta de aproape 19 ani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere a universitatii Harvard, unde studiau, in 2003. Dupa ce au absolvit, Priscilla si-a urmat iubitul si s-a mutat in California, unde a inceput sa studieze medicina.

În 2012, cei doi s-au casatorit si tot in acea perioada Mark Zuckerberg lansa Facebook. Au trecut aproape 10 de ani de atunci, timp in care Facebook s-a schimbat constant, iar cei doi au devenit parintii a doua fetite, urmand ca in cateva luni sa se nasca si cea de-a treia.  

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre