Marele regret al Cristinei Topescu. De ce nu a avut copii: "O greseala medicala a facut imposibila dorinta!"

/ / Modificat: 2020-01-13
Marele regret al Cristinei Topescu. De ce nu a avut copii:

Celebra jurnalista Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Avea 59 de ani si locuia singura. Se pare ca nu era in relatii bune cu cei doi frati ai sai si nici copii nu avea. Acesta a fost si marele regret al vietii sale.

Faptul ca nu a putut sa devina mama, dar o greseala medicala i-a spulberat aceasta mare dorinta. Si si-a alinat durerea adoptand caini fara stapan pe care ii considera parte din familia ei.

"O greseala medicala a facut imposibil aceste lucuru"

Intr-o postare emotionanta facuta pe Facebook chiar pe 16 decembrie 2019, Cristina Topescu a vorbit despre aceasta mare suferinta a sa. 

"Eu n-am copii decat ai altei specii. Pentru ca si ei sunt copii. Cine nu intelege asta e, elegant spus, un homocentrist si nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorinta asta a mea mare.

Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca sa incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate fiintele, responsabil si solidar cu suferintele si bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la intrebarea asta, insa, a venit asa, pentru ca in poza asta sunt cu tatal meu, (n.r. - poza de profil) nu sunt singura. Si eu l-am iubit si il iubesc din toata inima, da! Mi-a fost si model in multe privinte. Tatal meu a fost un om special si ii mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Intr-o viata viitoare, sper sa fiu si eu o mama de care copiii mei sa fie mandri," a scris Cristina Topescu pe Facebook, in urma cu cateva saptamani.   

Fosta jurnalista a raspuns la telefon ultima oara pe 23 decembrie. Acum, medicii legisti urmeaza sa stabileasca din ce motive a murit Cristina Topescu. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina topescu Regret Copii Dorinta copii

Articole recomandate

Citeste si despre