Mara Banica, silueta de invidiat la cateva luni de la nastere

/ / Modificat: 2022-07-20
Mara Banica, silueta de invidiat la cateva luni de la nastere

Au trecut doar cateva luni de cand Mara Banica a devenit mamica pentru a doua oara. Jurnalista este in culmea fericirii si pare ca si-a revenit complet dupa nastere. Mai mult, bruneta a fost si in prima vacanta in patru, in Turcia. Prima vacanta alaturi de micuta Donca, in varsta de cinci luni.

Mara Banica a devenit mamica pentru a doua oara la 46 de ani. Vedeta mai are un baiat adolescent.

Cu toate acestea, are o silueta de invidiat, dupa cum se poate observa in pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare.

Intr-o imagine, vedeta apare alaturi de fiica ei, Donca, la finalul vacantei petrecute in Turcia. Cele doua sunt vizibil fericite si zambesc cu gura pana la urechi.

“Am bifat si prima vacanta in formula de 4. Din pacate, Dima se lasa greu fotografiat, sotul e complet anti fotografii postate pe retele de socializare, asa ca partea feminina a familiei e singura reprezentata in prima fotografie de dupa vacanta”, a scris Mara Banica, in postarea de pe Instagram.

“De departe, Turcia e locul ideal pentru vacantele cu copiii. Poate de aceea am si indraznit sa calatorim cu Donca atat de devreme!”, a scris Mara Banica intr-o alta postare.

FOTO: click.ro

Articole recomandate

Citeste si despre