Magda Vasiliu a luat atitudine in conflictul dintre Olivia Steer si Mihai Craiu: Daca mor e problema mea

/ / Modificat: 2019-03-22
Magda Vasiliu a luat atitudine in conflictul dintre Olivia Steer si Mihai Craiu: Daca mor e problema mea

Dupa Dana Rogoz, a luat atitudine si prezentatoarea Magda Vasiliu in disputa dintre Olivia Steer, care este impotriva vaccinarii, si medicul Mihai Craiu. 

"Nemaisuportand sa vad postari cu Olivia Steer si dr. Craiu, m-am decis sa urmaresc si eu fragmentul de emisiune…. Si uitandu-ma eu asa cum fiecare isi sustinea punctul de vedere (Olivia Steer foarte emotional, Dr Craiu foarte calm) mi-au venit in minte prospectul de la Paracetamol si apoi cel de la Panadol Baby.

Alergii, pete pe piele, insuficienta hepatica, colica renala, coma. Iar in caz de supradozaj, deces…. Si vorbim despre un medicament uzual, care se ia fara reteta…. Ca vaccinurile pot da reactii adverse, e normal. Dar sì paracetamolul da…. Am fost si sunt provaccinare… Mi se pare anormal sa mori de pojar sau TBC in secolul in care traim. Vaccinarea nu poate fi o chestiune de alegere individuala atata timp cat consecintele nevaccinarii nu sunt individuale… O epidemie nu e o chestiune individuala. Ok, vreau sa fumez 2 pachete de tigari pe zi, sa mananc doar porc si cartofi prajiti si sa beau pana uit cum ma cheama, e o chestiune individuala. Daca ma imbolnavesc si mor e fix problema mea. Nu contaminez pe nimeni. In schimb, daca refuz un vaccin, ma imbolnavesc, contaminez inca o suta de oameni din care moare chiar si unul singur, e o problema colectiva! Vaccinarea nu ar trebui sa fie o chestiune de alegere personala. Italienii au fost drastici. Au dat o lege clara. Nu e vaccinat copilul, platesti. Sute de euro de copil. Vreo 500.

Ce am mai remarcat, insa, la emisiunea respectiva e ca Olivia Steer e foarte frumoasa…," a scris Magda Vasiliu pe pagina sa Made Facebook. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Magda vasiliu Dr mihai craiu

Articole recomandate

Citeste si despre