Madalina Ghenea se lauda cu fetita sa. Charlotte ii seamana perfect

/ / Modificat: 2022-08-25
Madalina Ghenea se lauda cu fetita sa. Charlotte ii seamana perfect

Madalina Ghenea este una dintre romancele care au cucerit Italia si una dintre cele mai curtate femei din showbiz. Cu relatii sonore, dintre care o amintim pe cea cu starul Gerard Butler, romanca pe care toata lumea o aseamana cu Sophia Loren a facut un copil tot cu un roman. Chiar daca Madalina si Matei Stratan nu mai formeaza un cuplu, actrita este cum nu se poate mai mandra de fetita ei, Charlotte, mai ales ca aceasta ii seamana foarte mult.

Madalina Ghenea posteaza rar fotografii din intimitate pe retelele de socializare, iar cand o face, o face pentru a se mandri cu fiica sa, Charlotte. Micuta are acum 5 anisori, insa este evident ca mosteneste calitatile de fotomodel ale mamei sale. Charlotte adora sa pozeze si ii seamana leit Madalinei.

Recent, actrita a postat pe Instagram Stories o fotografie cu fetita ei intr-o cada cu spuma si a marturisit ca uneori si ea se mira de asemanarea dintre ea in copilarie si micuta Charlotte. „Cand vad poze cu C, imi ia putin sa imi dau seama daca este ea sau sunt eu in ele”, a scris Madalina Ghenea.

Madalina Ghenea prefera discretia de cand a devenit mama si fotografiile in care apare alaturi de fetita ei sunt destul de rare. Este evident, insa, ca Charlotte isi mosteneste mama atat la frumusete, cat si cand vine vorba de „prietenia” cu camera foto.

Charlotte locuieste cu mama sa in Italia, la Milano. Tatal ei, Matei Stratan, ii plateste micutei o pensie alimentara lunara de 1500 de euro, dupa cum a marturisit insasi Madalina Ghenea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre