Laurette, o noua reactie dupa ce s-a spus ca nu are bani sa isi creasca fetita: "S-a inteles total gresit"

/ / Modificat: 2024-02-13
Laurette, o noua reactie dupa ce s-a spus ca nu are bani sa isi creasca fetita:

 

Laurette a venit cu noi lamuriri dupa ce s-a spus ca a ajuns intr-o situatie financiara grea si nu isi mai poate creste fetita. Vedeta a marturisit ca s-a inteles gresit ce a scris ea pe retelele de socializare si ca nu a ajuns in situatia in care sa ceara ajutor social de la stat. 

Laurette face noi declaratii, dupa ce s-a spus ca vrea ajutor social de la stat. Fosta asistenta TV precizeaza ca s-a inteles gresit ceea ce ea a discutat pe retelele de socializare.

„Apropo de acest subiect, evident ca s-a inteles gresit, a fost pur si simplu un subiect dezbatut cu mamicile care ma urmaresc pe TikTok, insa s-a inteles total gresit cum ca eu si fetita nu avem bani sau ca nu avem ce manca si solicitam ajutor social.

Este evident si la mintea cocosului ca a fost o gluma, dar oamenii au inteles total gresit. Insa, chiar daca ar fi fost asa, nu inteleg ce este de ras daca cineva isi cere drepturile, intr-un stat european. Bineinteles, daca indeplineste si se incadreaza in anumite cerinte, mi se pare ceva normal. In alte tari, persoanele care au nevoie sunt ajutate de catre statul respectiv”, a declarat Laurette pentru Playtech.

"Nu beneficiez de acest ajutor"

Laurette s-a aratat contrariata dupa ce a fost criticata pentru ca ar fi cerut bani de la stat pentru cresterea fiicei sale si a marturisit ca nu a facut niciun demers in acest sens. 

„Nu beneficiez de acest ajutor, nu am cerut niciodata si nici nu stiu daca ma incadrez in aceste cerinte, pur si simplu s-a inteles gresit, dorindu-se, probabil, asa cum s-a facut si pana acum, sa fiu pusa de fiecare data intr-o lumina proasta, pentru ca la noi asta se vinde.

Nu am nevoie si nici nu voi cere acest drept, consider ca alte persoane ar trebui sa beneficieze de aceste drepturi, oameni care chiar au nevoie cu adevarat de acest ajutor. Eu, multumesc lui Dumnezeu, am si voi avea intotdeauna!”, a mai mentionat Laurette pentru sursa mentionata.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre