Laurentiu Reghecampf, din nou tatic! Corina Caciuc este insarcinata! Anuntul a fost facut chiar de ziua lui Reghe

/ / Modificat: 2023-09-19
Laurentiu Reghecampf, din nou tatic! Corina Caciuc este insarcinata! Anuntul a fost facut chiar de ziua lui Reghe

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf, din nou parinti! Cei doi au facut marele anunt pe Instagram, acolo unde iubita antrenorului a postat o imagine cu mesajul „1+1=4” si a dat de inteles ca micutul Liam, care apare in fotografie, va fi „fratele cel mare”.

„La multi ani celui mai important barbat din viata mea. Esti si mereu vei fi eroul meu, tata!”, a scris Corina Caciuc, alaturi de hastag-urile #bigbrother (trad.: fratele mai mare) si #mamalovesyou (trad.: mama te iubeste).

laurentiu reghecampf din nou tatic

Raspunsul lui Laurentiu Reghecampf, la postarea care a starnit deja un val de reactii pe Instagram, nu a intarziat sa apara. Acesta le-a transmis Corinei si fiului lor, Liam, ca ii iubeste, fara sa ofere alte detalii.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf au devenit pentru prima oara parinti pe 19 mai 2022, cand a venit pe lume fiul lor, Liam. Antrenorul mai are, insa, doi copii, din casniciile anterioare cu Mariana Pfeiffer (Luca, in varsta de 22 de ani) si Anamaria Prodan (Laur Jr., alintat „Bebeto”, in varsta de 14 ani).

Cum s-au cunoscut Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc

Laurentiu Reghecampf a dezvaluit, la podcastul „Acasa la Maruta” cum a cunoscut-o pe actuala lui iubita, Corina Caciuc. Antrenorul a marturisit ca a vazut-o acum doi ani la un eveniment, si de atunci a incercat sa ia legatura cu ea si sa o cunoasca.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am vazut-o. Dupa care am incercat sa iau legatura si sa o cunosc cu adevarat. Stii cum este… la cate discutii au iesit si cate discutii sunt, dar si ce vorbeste Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva sa mai vada realitatea. Acum cat timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape un an si 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred ca este important si nu cred ca intereseaza pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simti pentru persoana respectiva si ce se va intampla de acum incolo sau care este legatura… eu asa o vad. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o intorsatura foarte pozitiva. Mi-as fi dorit ca si Ana sa aiba parte de acelasi lucru”, a declarat Reghe.

  • Surse: Instagram
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Tata copii Insarcinata Laurentiu reghecampf Reghecampf Anamaria Prodan Reghecampf

Articole recomandate

Citeste si despre