Laura Cosoi se pregateste de botezul mezinei. Surpriza emotionanta a actritei

/ / Modificat: 2022-08-01
Laura Cosoi se pregateste de botezul mezinei. Surpriza emotionanta a actritei

Laura Cosoi a nascut in urma cu doua luni si se bucura din plin de postura de mama de trei. Pe langa timpul pe care il petrece cu mezina si cu cele doua fetite mai mari, pe langa planurile de vacanta pe care le-a facut, actrita a inceput sa pregateasca si botezul micutei Lara.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au facut o alegere inedita privind locul in care vor organiza botezul celei mai mici membre a familiei.

„In aceasta perioada pregatesc intens botezul Larei, care va fi in Maramures. Ma gandesc la cum sa fie aranjata gradina din deal, la meniu, ceterasi, ghirlande de lumini, prajituri de casa, foc de tabara si cate si mai cate”, a anuntat Laura Cosoi pe pagina de socializare.

Actrita a tinut sa le faca si o surpriza emotionanta invitatilor, oferindu-le o amintire de pret. Invitatia la eveniment este o schita in creion realizata de un grafician drag ei si sotului sau.

„Invitatia este o schita facuta de prietenul nostru Baz, care reprezinta un simbol al familiei noastre”, a scris Laura Cosoi pe Facebook, alaturi de o fotografie a invitatiei, in care sunt infatisate doua maini de adult, ale parintilor, care ocrotesc trei manute de copii, in centru fiind chiar cea a micutei Lara.

Fanii fideli ai artistei au observat un detaliu important: faptul ca invitatia de la botezul mezinei seamana izbitor cu cea de la nunta Laurei cu Cosmin. Actrita a tinut, insa, sa faca lumina si a subliniat ca ideea este, de fapt, cea urmarita si la botezurile primelor doua fiice, dar ca acum opera apartine unui alt grafician.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez fetita

Articole recomandate

Citeste si despre