Laura Cosoi, primul mesaj dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara

/ / Modificat: 2020-08-17
Laura Cosoi, primul mesaj dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara

Laura Cosoi, primul mesaj dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara Laura Cosoi a devenit mamica pentru a doua oara, chiar de Sfanta Maria, 15 august. De aceasta data, actrita a ales nasterea naturala.

Vedeta a facut marele anunt prin intermediul unei fotografii pe contul de socializare. Laura Cosoi, 38 de ani, a dezvaluit si ce nume a ales pentru cea de-a doua fetita. 

"Pe 15 august, in zi Sfanta, a venit pe lume, pe cale naturala, minunea noastra, Vera. Suntem binecuvantati de Dumnezeu si iubiti! Multumim pentru fiecare gand bun! Azi mergem acasa si urmeaza intalnirea cu tati cu cu Rita buna. Ah, cate emotii!", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook. 

Fanii i-au fost aproape Laurei prin mesajle postate pe retelele de socializare: „Bine ai venit pe lume Vera. O copilarie minunata alaturi de familia ta frumoasa!”, „Felicitari! Vera (Credinta) sa cresti mare si sanatoasa alaturi de Rita si parintii tai frumosi!!”, „Bine ai venit, minune! Felicitari! Sa va traiasca sanatoasa si sa va bucure zilele alaturi de surioara mai mare!” sunt doar câteva dintre mesajele primite.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre