La cumparaturi de Toamna

/ / Modificat: 2005-09-26
La cumparaturi de Toamna

O data cu luna septembrie, in magazinele de imbracaminte si incaltaminte au aparut si colectiile de sezon. Tentatiile vestimentare sunt mari pentru orice femeie, iar simpatica vedeta de televiziune Catrinel Sandu nu a rezistat ispitelor.


O data cu luna septembrie, in magazinele de imbracaminte si incaltaminte au aparut si colectiile de sezon. Tentatiile vestimentare sunt mari pentru orice femeie, iar simpatica vedeta de televiziune Catrinel Sandu nu a rezistat ispitelor.

In fiecare sezon, ea are obiceiul de a-si face curatenie generala in sifonier. Selecteaza lucrurile cumparate cu un an in urma, de care s-a plictisit, si le inlocuieste cu altele noi, in ton cu ultimele tendinte. Blondina isi face o lista cu "necesarul" care sa-i

completeze garderoba si porneste spre magazine.

Libertatea a insotit-o zilele acestea la cumparaturi in complexul comercial Unirea, unde vedeta tv a dat o raita prin raioanele de incaltaminte, imbracaminte, genti si curele.

Ea ne-a spus ca imaginea sa afisata pe micul ecran este diferita de cea de zi cu zi.

"Pe sticla, port fustite si decolteuri, dar in realitatate ma imbrac asa numai la ocazii". Desi are mania hainelor, ca majoritatea femeilor, ea spune ca nu se ataseaza prea mult de ele. "Daca o prietena vede la mine ceva si ii place, ii dau acel lucru". Ce e nou - Tinutele tip "all black", adica negru din cap pana in picioare, sunt in mare voga. - Cat despre croieli, se poarta hainele inspirate din moda masculina, dar si cele extrem de feminine.

Nu asortati curelele! In acest sezon, curelele sunt elemente de sine statatoare, nu trebuie sa se asorteze cu pantoful, geanta sau pantalonul. Curea Tina R., 72 de lei. Obisnuitul negru sau maro a fost inlocuit cu niste culori vesele, cum ar fi cea de "piersica". Strasurile montate la catarama fac din curea o piesa cu totul deosebita, care poate pune in valoare o tinuta.

Atentie: strasurile trebuie sa aiba o nuanta care sa contrasteze de cea a curelei. Curea Tina R., 72 de lei. Rozul aprins e o nuanta pe care designerii o recomanda toamna aceasta la capitolul cu- rele. O astfel de curea lata se potriveste excelent, de exemplu, cu o pereche de blugi cu talie joasa, care vor avea un plus de "sic" gratie acestui accesoriu. Pretul este 72 de lei.

Genti foarte mici sau foarte mari Sunt la moda fie gentile de dimensiuni foarte mici, care te duc mai degraba cu gandul la un portofel si care au mai mult un rol estetic decat practic, fie cele foarte mari, model "tolba", mai mult decat incapatoare. Atentie: geanta nu trebuie sa se mai asorteze sub nici o forma cu pantofii. Pantofi La pantofi, nuantele de maro se mentin in top. Pielea intoarsa e un material in voga, care confera eleganta. In ceea ce priveste modelul, daca va permiteti sa purtati un toc de cativa centimetri, cu atat mai bine.

Puteti fi sigure ca va raportati la moda acestei toamne. Modelul ales de Catrinel de la Musette costa 299 lei. Se poarta in continuare tocurile! Cat despre accesoriile aplicate la incaltaminte, mai ales la cea de seara, niste margelute cu niste fundite, realizate din diverse materiale, pot da o nota aparte unui pantof.

Catrinel a optat petru o astfel de pereche, de la Tina R, pret 153 lei. Combinatia de piele clasica cu piele intoarsa e la moda. Cat despre negru, acesta ramane pe firmament. Catrinel si-a dorit si o pereche de pantofi neagri, de la Musette, pentru care a cheltuit 299 lei.

Un accesoriu atasat la un pantof, cum ar fi o floare, spre exemplu, il va pune mai mult in evidenta. Nu este insa cazul sa va orientati cumva spre un model prea incarcat! Multe zorzoane nu fac decat sa estompeze din finete. Modelul ales de Catrinel de la Musette costa 299 lei.

Pentru multe femei, o pereche de pantofi lila poate fi o adevarata extravaganta. Cu toate acestea, este o nuanta la moda atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si incaltamintea. Accesoriile si culoarea fac din pantofii semnati Tina R o piesa forte. Pretul este de 153 lei. Sacourile cambrate, la moda Escapada prin magazine, alaturi de Catrinel, a durat cam trei ore. Oferta fiind generoasa, vedetei i-a fost greu sa se hotarasca.

Am remarcat ca se poarta in continuare blugii cu talie joasa, in diverse nuante de bleumarin sau negru, asortati cu sacouri din acelasi material, foarte scurte si cambrate, care scot talia in evidenta. Aceasta este tendinta si pentru sacourile elegante.

In ceea ce priveste tinutele elegante, pantalonii din stofa, usor masculini, sunt la mare moda toamna aceasta. Cat despre culori, alaturi de negru, gri, maro si alb, toamna aceasta se poarta si nuante ca bleumarin, mov si galben.

Influentele masculine se regasesc din plin in colectiile de sezon. Masculinitatea este impinsa chiar, la extrem, uneori, preluandu-se foarte multe elemente din costumele militare. O astfel de tinuta, un mantou negru, peste genunchi, se afla acum si in dulapul lui Catrinel.

Modelul de la Tina R., care este o piesa de colectie, a costat-o pe vedeta 450 de lei. Catrinel Sandu a pus ochii pe un hanorac kaki, cu gluga, de la Tina R, pe care a dat 89 de lei. Vedeta s-a gandit ca este o piesa vestimentara nu doar sic, ci si utila, mai ales acum, in perioada ploilor. In plus, blondina are o adevarata slabiciune pentru kaki. Gluga nu trebuie sa va lipseasca din combinatii.

Fie ca e atasata la hanorac, tricou sau pulover, e obligatoriu sa aveti in sifonier o hainuta care sa aiba gluga. Dupa cum se vede, Catrinel si-a insusit aceste tendinte. Veste buna pentru fanele denimului: ramane la moda. Costumul din denim, pantalon si sacou, e o combinatie de efect a sezonului. Catrinel si-a cumparat un astfel de set, de la Tina R.

Pantalonii au costat 69 de lei, iar sacoul tot 69 lei Un sacou clasic, negru, poate fi purtat la blugi, la pantaloni eleganti sau la fusta, mai sport sau sofisticata. Pentru cel pe care l-a luat de la Tina R., Catrinel a scos din buzunar 126 de lei.

Catifeaua e un material care cunoaste o revenire spectaculoasa. Catrinel nu putea rata un sacou confectionat din acest material. A optat pentru un model cambrat, de la Tina R, la pretul de 289 de lei.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre