Kira Hagi, in lacrimi pe scena Teatrului National. Gestul cu care tatal sau a impresionat-o profund

/ / Modificat: 2023-11-08
Kira Hagi, in lacrimi pe scena Teatrului National. Gestul cu care tatal sau a impresionat-o profund

Kira Hagi, fiica lui Gica Hagi, a izbucnit in lacrimi pe scena Teatrului National, acolo unde a avut premiera noul ei spectacol. 

Bineinteles, Kira a fost sustinuta de intreaga sa familie si prieteni, insa gestul facut de tatal sau la finalul spectacolului a impresionat-o pana la lacrimi pe tanara. Fostul fotbalist a urcat pe scena, si-a luat fiica in brate si i-a oferit un buchet de flori. 

Kira Hagi a jucat in piesa „Sistemul Perfect”, la Teatrul National din Bucuresti. Din distributie mai fac parte Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Lor li se alatura Silviu Biris, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vijeu si fiica lui Gheorghe Hagi.

Kira Hagi, pasionata de actorie 

Kira Hagi are 27 de ani si este pasionata de actorie. Tanara a jucat deja in mai multe filme, seriale si piese de teatru. Pentru rolul din piesa „Sistemul Perfect” a fost aleasa in distributie de Toma Enache, regizor cu care a mai lucrat la „Intre chin si amin”, un film-document despre Experimentul Pitesti.

Ce studii are Kira Hagi 

Fiica lui Gica Hagi a urmat cursurile Facultatii de Teatru si Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune scoli de practica in productia de film. Ea a mai jucat in scurtmetrajele „Bucuresti, te iubesc” (2014) si „Fragile” (2017). De asemenea, ea a primit un rol principal in pelicula „Intre chin si amin”, un film tulburator despre ceea ce a insemnat Experimentul Pitesti.

Kira a marturisit ca tatal sau a sustinut-o enorm in drumul sau spre actorie. 

„Parintii mei m-au sustinut in tot ceea ce fac. Cand le-am spus ca vreau sa devin actrita au spus: noi te ajutam si te sustinem cat putem, dar sa stii ca noi nu intelegem aceasta meserie, asa ca trebuie sa te descurci singura. Tata ne-a spus intotdeauna: daca ai o meserie nu o sa fii niciodata sarac si iti gasesti menirea ta”, spunea fata lui Hagi in trecut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lacrimi Vedete Actrita

Articole recomandate

Citeste si despre