Kevin Costner si Christine Baumgartner au divortat. Pensia alimentara uriasa pe care trebuie sa o plateasca actorul celor trei copii

/ / Modificat: 2024-02-21
Kevin Costner si Christine Baumgartner au divortat. Pensia alimentara uriasa pe care trebuie sa o plateasca actorul celor trei copii

 

Actorul Kevin Costner si Christine Baumgartner au decis sa divorteze dupa aproape doua decenii de casnicie, eveniment considerat unul dintre cele mai notabile din Hollywood in acest an. Despartirea a fost oficializata la sfarsitul saptamanii trecute, iar actorul va trebui sa plateasca o pensie alimentara semnificativa pentru cei trei copii. 

Procesul de divort a avut loc intr-o instanta din Santa Barbara, California, iar ambii parinti au convenit sa imparta custodia copiilor. Un reprezentant al lui Kevin Costner a declarat ca solutiile au fost stabilite de comun acord, iar initiativa de a pune capat casniciei ar fi venit din partea Christine Baumgartner.

In dosar, ea a prezentat data despartirii ca fiind 11 aprilie. Cei doi fosti parteneri de viata au impreuna trei copii: Cayden, de 16 ani, Hayes, de 15 ani, si Grace, de 13 ani.

„Cu mare tristete, anuntam ca au avut loc circumstante in afara puterii de decizie a domnului Costner, care l-au determinat sa ia parte la dizolvarea casatoriei. Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine si a copiilor lor sa fie respectata. Traverseaza o perioada dificila”, a declarat reprezentantul lui Kevin Costner, cand sotia lui a solicitat divortul.

Actorul va plati o pensie alimentara uriasa 

Inainte de a ajunge la o intelegere amiabila in ceea ce priveste divortul, Kevin Costner si Christine Baumgartner au avut unele dispute legate de custodia celor trei copii pe care ii au impreuna. Cu toate acestea, in cele din urma, cei doi au convenit sa imparta custodia comuna.

In urma unei hotarari judecatoresti, actorul Kevin Costner a fost obligat sa plateasca o pensie de intretinere lunara in valoare de aproximativ 63.000 de mii de dolari pentru sustinerea financiara a copiilor. Este important de mentionat ca aceasta suma este mai mica decat solicitarea initiala a sotiei sale, care era de 175.000 de mii de dolari.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre